Novak se obratio na proslavi u Beogradu: Kidam živce i vama i sebi, ali tako je slađe /video/

© Sputnik / Luka NikolićĐoković se zahvljuje navijačima što su došli da proslave sa njim rekordnu 311. nedelju na ATP listi
Đoković se zahvljuje navijačima što su došli da proslave sa njim rekordnu 311. nedelju na ATP listi - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, obratio se brojnim navijačima, koji su ga dočekali na Novom Beogradu povodom proslave istorijske 311. nedelje na prvom mestu ATP liste, rekavši da zna da im ponekad kida živce, ali i da je tako slađe i interesantnije.
Vatromet ispred kafića Novaka Đokovića  - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2021
Srđan najavio, navijači podržali – vatromet i fešta za Novaka! /foto, video/

Nekoliko stotina navijača okupilo se na Novom Beogradu kako bi dočekalo prvog tenisera sveta. Đoković je oko 18.15 stigao i ubrzo se obratio svim prisutnima.

„Nadam se da uživate, znam da vam kidam živce i sebi to radim, ali... Šta da vam kažem, tako je slađe. Da je sve lagano ne bi bilo interesantno. Volim vas sve, još jednom veliko hvala. Vidim puno dece, nadam se da ima nekih tenisera i teniserki. Trudim se da uživam u trenutku koliko mogu, nekako mi teniseri smo isprogramirani da uvek mislimo na naredni izazov. Tako ću i ja nastaviti jer gladi i žeđi u meni i dalje ima za tenisom... To je sigurno, ali ipak treba proslaviti ovakve trenutke i dane i biti u sadašnjem trenutku“, rekao je Đoković.

Najbolji teniser sveta u ponedeljak 8. marta prestigao je Rodžera Federera na prvom mestu po broju provedenih nedelja na čelu ATP liste i narednih sedmica postavljaće nove rekorde.

Novak Đoković obraća se navijačima koji su došli u njegovu čast - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2021
Novak je šampionski ples poklonio majci /video/

„Hvala vam na podršci svih ovih godina. Danas je poseban dan za moju porodicu i meni bližnje, ali poseban je i za Srbiju, ceo naš narod. Hvala vam najlepše, ovaj uspeh koji se proslavlja danas nije samo moj i moje porodice, već i vas i cele nacije. To sam, da kažem, najviše shvatio pre deset godina kada sam ostvario dečački san, kada sam osvojio Vimbldon“, rekao je Đoković i nastavio:

„Najviše me je dirnulo ono što sam doživeo u Beogradu 2011. godine, kada sam osvojio Vimbldon i postao broj jedan na svetu. Tada sam se vratio ovde i Srbija je priredila nešto što ću čitavog života pamtiti, na tome sam vam večno zahvalan. Zbog toga osećam veliku privilegiju i čast i zadovoljstvo, ali i odgovornost da predstavljam sve vas na najbolji mogući način.“

Potom se zaorilo „Nole mi te volimo“, a nakon toga Đoković se povukao u restoran.

Srđan najavio, navijači podržali – vatromet i fešta za Novaka! /foto, video/

Novak je šampionski ples poklonio majci /video/

„Zlatno dete iz siromašne, ratovima osakaćene Srbije popelo se i ostalo na vrhu Mont Everesta“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala