„Voleo bih da mogu da odem u Srbiju, nisam video porodicu tri i po godine“

© Foto : Twitter/@CagesidepressSrpski MMA borac Uroš Medić
Srpski MMA borac Uroš Medić - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2021
Pratite nas
Uroš Medić, srpski MMA borac, govorio je o problemima sa imigracionim službama u Sjedinjenim Američkim Državama zbog kojih ne može da vidi svoju porodicu.

Medić je u subotu debitovao na velikoj pozornici UFC-a pobedom nad Amerikancem Alonom Kruzom u Las Vegasu.

Posle velikog trijumfa, Medića su upitali da li planira da svoju narednu borbu održi na „Ostrvu borbi“ (Fight Island), gde se preselio određen deo UFC scene.

„Na mom imigracionom slučaju se trenutno radi, ali oni misle da nisam dovoljno poseban. Odbili su mi zahtev da putujem, a sada imam pravo da se žalim. Njihov odgovor na moji specijalni zahtev je bio da tada, kada sam se prijavio za izuzeće, nisam bio dovoljno poseban, nisam bio UFC borac kao što sam sada“, rekao je Medić i dodao:

„Ne mogu mnogo da pričam o tome, moji advokati rade na tome, ali meni je bilo smešno, jer... ova zemlja (SAD) je toliko sjajna jer je u njoj dopušteno ljudima da uspeju u njoj. Nije ovde slučaj da 'gotovi proizvodi' dolaze u SAD, njima je verovatno lepo tamo gde jesu. Ljudi ovde dođu i napreduju jer ovde ima mnogo mogućnosti. Ali, čim to završe, verujem da će mi dozvoliti da odletim u Abu Dabi“, rekao je Medić kojem, ipak, to nije jedina želja.

Julija Pajić - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2021
Julija je preživela borbu sa tigrom, pretukla muškarca i sada želi milion dolara /video/

„Voleo bih da mogu da odem i u Srbiju da vidim svoju porodicu, to je jedna od glavnih stvari koje mi smetaju zbog celog imigracionog procesa. Znate, ne smeta meni toliko to... ako rade na tome, rade na tome. Ako je sporije zbog korone, sporije je. Ali, to što ne mogu da vidim svoju porodicu – e, to mi smeta“.

Medića je novinar upitao kada je poslednji put video svoju porodicu.

„To je bio novembar 2017. Dosta je prošlo. Pre toga sam živeo sa roditeljima. Išao sam na fakultet. Nikada nisam bio duže od 15 dana van kuće, a onda sam otišao na dve godine, pa sam ih posetio, pa me sada nema već tri i po godine... U fazonu sam, 'ajde ljudi, popustite malo, ovde radim kvalitetne stvari, nije kao da nešto pokušavam da uništim“, objasnio je dvadesetsedmogodišnjak iz Novog Sada.

​► Jedan Srbin nokautirao Amerikanca, drugi nadmudrio Brazilca! /video/

Ruskinja pretukla Brazilku i najavila juriš na pojas u UFC /video/

Srbin gledao Todorovićev poraz – sa Majkom Tajsonom /foto/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala