Srpkinja zaustavljena na korak do titule

© AP Photo / Andy BrownbillSrpska teniserka Olga Danilović
Srpska teniserka Olga Danilović - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2021
Pratite nas
Srpska teniserka Olga Danilović u paru sa Judžini Bušar zaustavljena je u finalu turnira u Lionu, od njih su uspešnije bile Viktorija Kužmova i Aranča Rus rezultatom 3:6, 7:5, 10:7.

Olga i Judžini su bolje otvorile meč protiv prvih nosilaca na turniru u Francuskoj, konotrolisale su u potpunosti dešavanja na terenu.

​Napravile su brejk u drugom i osmom gemu, dok su u trećem izgubile servis, ali su bez većih problema uspele pvi set da reše u svoju korist rezultatom 6:3.

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2021
Srđan Đoković za Sputnjik: Kao da je Bog poslao Novaka da pokaže svetu da Srbi nisu genocidan narod

Ipak, dogodio se pad u igri, kao i brojne duple servis greške Danilovićeve i Bušarove, što su Kužmova i Rus i te kako znale da iskoriste.

Drugi set u kojem je viđeno četiri brejka, završio se u korist prvih nosilaca, pa je pobednika u finalu turnira morao da odlučuje super taj-brejk.

Uprkos tome što su Srpkinja i Kanađanka bolje otvorile završni deo meča koji je donosio trofej, holandsko-slovačka kombinacija je uspela u potpunosti da preokrene situaciju u svoju koriste.

Olga i Judžini su vodile rezultatom 5:2 i 7:5, ali su na kraju Kužmova i Rus nanizale pet poena i stigle do trofeja u Francuskoj.

► Novak istoriju dočekuje u Beogradu /video/

► Medvedev „preskočio“ Nadala na ATP listi – gleda u leđa samo Đokoviću

► Kecmanović nemoćan protiv Švarcmana u polufinalu Buenos Ajresa

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala