Maradonin sin otpisao Srbina: Besmisleno je, on ne može da igra /video/

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTENikola Maksimović
Nikola Maksimović - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2021
Pratite nas
Spektakularan meč odigrali 25. kola Serije A odigrali su Sasuolo i Napoli koji je završen bez pobednika - 3:3, ali je jedan od tragičara bio srpski reprezentativac Nikola Maksimović. Iskusni štoper je u 34. minutu zatresao sopstvenu mrežu, što je bilo dovoljno da pristalice Napolija, uključujući i Maradoninog sina upru prstom u njega.

Italijanska štampa okomila se na Nikolu Maksimovića, a Maradona junior otišao je toliko daleko da je poručio da Nikoli Maksimoviću nije mesto u redovima Napolija i da bi klub trebalo da okonča saradnju sa njim. 

​„Moje mišljenje je da Maksimović ne može u ovom momentu da igra. Njemu uskoro ističe ugovor i nije srećan. Greške koje je pravio protiv Sasuola su potvrdile nedostatak iskrenosti u njegovoj igri. Ja sam igrao fudbal i znam kako je kada se suočite sa poteškoćama. Zato, nisam ljut na njega, samo smatram da je besmisleno stavljati ga u startnu postavu“, izjavio je Maradona junior u razgovoru za Radio Crc.

Đulen Lopetegi, trener Sevilje, u raspravi sa sudijom tokom meča protiv Barselone - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2021
„Doživeli smo najsuroviju stranu fudbala“

Osim što je reprezentativac Srbije postigao autogol, imao je i nekoliko loših reakcija, što je bilo dovoljno da ga mediji na Apeninima ocene kao najslabijeg aktera meča 25. kola u remiju Sasuola i Napolija - 3:3.

Takođe, trener Napolija Đenaro Gatuzo je posle utakmice poručio da mu se gade današnji fudbaleri koji posle poraza ili remija postavljaju na društvene mreže selfije iz svlačionice, dok je on u njegovo vreme razbijao sve po svlačionici posle poraza.

► Matijašević otišao iz FSS i u izjavi „ustoličio“ Stojanovića

► UEFA zvanično pokrenula istragu protiv Zvezde – rasizam, uvrede, kršenje protokola

► Partizanovo dete i nesuđeno pojačanje Zvezde donelo Čukaričkom milion evra /foto, video/

Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala