Krstajića je „izdao“ prijatelj

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaTrener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom
Trener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2021
Pratite nas
Mladen Krstajić nije znao za poraz, otkako je na klupi TSC zamenio preminulog Zoltana Saba, ali mu se onda na putu našla Crvena zvezda i njegov veliki prijatelj i nekadašnji saigrač iz reprezentacije Dejan Stanković. A, onda se sve promenilo, jer ipak su crveno-beli trostruki uzastopni šampioni i suvereno vladaju Superligom.

Nije mogao klub iz Bačke Topole predvođen Mladenom Krstajićem da priredi iznenađenje u 25.kolu Linglong Superlige Srbije, a „izdao“ ga je prijatelj.

Zaista je TSC s bivšim selektorom Srbije delovao sjajno na terenu, tačno se znalo ko šta radi i ekipa je delovala kompaktno. Metalac, Bačka, Zlatibor, Rad, Vojvodina, niko čak nije uspeo da zatrese mrežu Nenada Filipovića, ali je onda na red došla najteža prepreka.

Jasno je da su se fudbaleri koji svoje utakmice igraju u Senti, predvođeni Mladenom Krstajićem, nadali da mogu da odole šampionu. Jer, sportski je nadati se... Ali, jedno su želje, a drugo realnost.

​Mada, držao se TSC sve do 54. minutu u jednom od dva derbija 25. kola (Partizan igrao s Vojvodinom), ali onda je Milan Pavkov pogodio za prednost gostiju iz Beograda. Nenad Lukić je preciznim udarcem s bele tačke u 58. minutu vratio nadu TSC da može da ostane neporažen i da odoli strašnoj Zvezdi.

Čak je i Milan Gajić dobio crveni karton, te je sve išlo na vodenicu Krstajićevog TSC.  Ipak, sve se srušilo poput „kule od karata“ nakon što je Tomanović isključen. Prvo je Gelor Kanga u 68. minutu hladnokrvno realizovao penal, da bi svega 180 sekundi kasnije Pavkov stigao do drugog kola.

Nikola Maksimović - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2021
Maradonin sin otpisao Srbina: Besmisleno je, on ne može da igra /video/

Zvezda je na kraju slavila pobedu rezultatom 3:1, potvrdivši da je najdominantniji tim u prvenstvu, kao i prethodne tri godine zaredom, dok su Krstajić i Stanković demonstrirali da na terenu ne postoje emocije i da nema „popusta“ za prijatelja.

Krstajić nije bio nezadovoljan posle prvog poraza otkako je preuzeo TSC. Prihvatio je to kao činjenično stanje stvari.

"Zadovoljan sam i prvim i drugim poluvremenom. Pokazali su da su takmičari i da mogu da odgovore na sve zahteve. Zvezda je dala gol, mi smo izjednačili. Nisam siguran da li je bio penal ili ne, kod drugog gola. Krivo mi je samo zbog ovih kartona. Čestistam Zvezdi, ali i mojim momcima na dobroj borbi", rekao je nekadašnji as Partizana, Verdera i Šalkea.

Posle 25. odigranih kola Crvena zvezda je lider na tabeli sa 68 bodova i utakmicom manje u odnosu na prvog pratioca Partizan koji ima 62 boda. TSC je sedmi sa 38 osvojenih bodova.

► Da je Zvezdi danas jedan Marko Elsner...

► Matijašević otišao iz FSS i u izjavi „ustoličio“ Stojanovića

► Burno u Senti – dva crvena, dva penala i pobeda Zvezde /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala