Jović pričao o Piksiju, neizbežna tema bio je Mundijal u Kataru

© AP Photo / Darko VojinovicLuka Jović na utakmici Srbija Rusija u Beogradu
Luka Jović na utakmici Srbija Rusija u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2021
Pratite nas
Luka Jović, napadač Real Madrida koji se nalazi na pozajmici u svom bivšem klubu Ajntrahtu iz Frankfurta, pričao je za zvanični sajt UEFA o novom selektoru Srbije Draganu Stojkoviću. Luka je za Piksija imao samo reči hvale, a dotakao se kvalifikacija za Mundijal u Kataru naredne godine.

Pričajući o Stojkoviću koji je na klupi Srbije nasledio smenjenog Ljubišu Tumbakovića, Jović nije imao dilemu da je Fudbalski savez Srbije povukao pravi potez, izabravši legendu.

„Dragan Stojković je jedan od naših najboljih fudbalera svih vremena. Biće veliko zadovoljstvo sarađivati sa njim. Mnogo možemo da naučimo od njega i ubeđen sam da nas čekaju zajednički uspesi. Daleko sam ja od njegovih kvaliteta, ali se nadam da ću jednog dana ostvariti bar deo onoga što Piksi jeste. Veliki je to stručnjak i veliki igrač“, izjavio je Jović za sajt UEFA.

​Osvrnuo se napadač Ajntrahta i na debakl koji je Srbija doživela u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo i poraz od Škota.

Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2021
„Možda ga vi ne poznajete, ali verujte, video sam koliko je Piksi hrabar“ /video/

„Dali smo sve od sebe da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, ali finale baraža prosto nije bio naš dan. Ispali smo na penale, ali mislim da je trebalo da dobijemo taj meč i pre jedanaesteraca pošto sam ubeđen da smo bolji od Škota. Bilo je to veliko razočaranje, sada prosto moramo dalje. Novi izazovi nas čekaju, a mi imamo dovoljno kvaliteta da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru“, poručio je Luka Jović.

► Krstajića je „izdao“ prijatelj

► Maradonin sin otpisao Srbina: Besmisleno je, on ne može da igra /video/

► „Doživeli smo najsuroviju stranu fudbala“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala