Nova zvezda srpske košarke je zbunila sve rivale i pogodila za pobedu /video/

© Foto : ABA liga / Mega Soccerbet / Ivica VeselinovFilip Petrušev
Filip Petrušev - Sputnik Srbija, 1920, 28.02.2021
Pratite nas
Filip Petrušev, odnedavno reprezentativac Srbije, poenima u poslednjim sekundama utakmice protiv čačanskog Borca doneo je pobedu timu Mege.

Sjajni mladi košarkaš je potpuno zbunio rivale pri rezultatu 84:84, na briljantan način je uspeo da ostane potpuno sam pod košem i da iz „odbojke“ ubaci poene za trojumf beogradske ekipe na svom terenu.

Srpski košarkaš Filip Petrušev  - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2021
Srbija ga je čekala dugo – samo da ga ne odvede Evropa ili Amerika

U poslednjem napadu je Petrušev najpre dobrom blokadom omogućio promenu čuvara na sebi, plejmejker Mege Skuči Smit je ostao u igri 1 na 1 sa daleko višim i sporijim Dušanom Miletićem koga je lako pretrčao.

Zbog svega, od pokušaja da zagradi Petruševa odustao je Nenad Nerandžić, hteo je da pomogne Miletiću, ali je Smit divnim lob pasom pronašao ruke Petruševa kojima je on ubacio loptu u koš za veliku pobedu.

Zaista, briljantna minijatura ekipe trenera Vladimira Jovanovića koji je posle meča izjavio da je imao velike probleme u sastavljanju tima za duel sa Borcem, ali je čestitao svojim igračima na izvojevanoj teškoj pobedi.

Petrušev je meč završio sa 16 poena, ulogu lidera je preuzeo Marko Simonović sa 28 poena i 13 skokova, dok je na drugoj strani briljirao Miletić, bivši igrač Partizana, sa 24 poena i 13 skokova.

► Partizanov košmar na Jadranu se nastavio u Zadru /video/

► Srbi iz NBA otkrili šta im najviše nedostaje iz domovine /video/

► Jokića pitali o dominaciji, Amerikanci ostali u čudu zbog odgovora /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala