Miha nokautirao bivši klub, pa pričao o Sanremu i kako je bolji pevač od Ibre

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 28.02.2021
Pratite nas
Gde je Siniša Mihajlović tu je vrhunski provod zagarantovan. Sa harizmatičnim srpskim stručnjakom koji je sa Bolonjom pobedio svoj bivši klub Lacio - 2:0, nikada nije dosadno. Potvrdilo se to na konferenciji posle utakmice 24. kola Serije A u kojoj je Siniša jubilarni 100. put sedeo na klupi tima sa stadiona „Renato Dalara“.

Bolonja je prvi put od marta 2012. godine izašla kao pobednik iz dvoboja sa Laciom. I to na Mihajlovićev jubilej. Lepše i slađe nije moglo.

Ali, lako su mogle stvari da odu na drugu stranu, s obzirom na to da su Rimljani imali penal u 17. minutu, ali je maestralni Skorupski odbranio udarac Imobileu. Tačnije, uhvatio mu je „živu loptu“.

Takav razvoj događaja na terenu pokrenuo je Bolonju, dao joj vetar u leđa, i vrlo brzo je došlo do promene rezultata.

Ibrahima Mbaje matirao je iskusnog Pepea Rejnu samo 120 sekundi kasnije i domaći tim je minimalnom prednošću otišao na odmor. Očekivalo se da Lacio pojača ritam u nastavu, ali je očigledno umor od utakmice osmine finala Lige šampiona i debakla sa minhenskim Bajernom na Olimpiku - 1:4. učinio svoje.

​Nisu imali snage Inzagijevi izabranici, pa ih je Nikola Sansone efektnim golom iz voleja kaznio u 64. minutu. Ispostaviće se da je to pogodak i za konačnih 2:0, te prvu pobedu Bolonje posle niza od 15 utakmica bez trijumfa protiv Lacija. Bolonja je imala učinak od osam poraza i sedam remija.

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović - Sputnik Srbija, 1920, 27.02.2021
Kada balkanska krv utiče na skandinavsku decu /video/

Ipak, svakom nizu dođe kraj, pa tako i ovog. Siniša Mihajlović bio je prezadovoljan zbog velikog trijumfa, pa je s takvim raspoloženjem izašao pred medije posle meča, te je pričao o tome kako će otići na čuveni muzički festival Sanremo, gde će se naći i njegov veliki prijatelj Zlatan Ibrahimović.

​„Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle sledeće utakmice sa Kaljarijem, pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno pevati bolje od Ibre“, stigao je Miha u svom stilu da se našali.

Upravo je i ratoborni srpski stručnjak koji je pobedio leukemiju potvrdio da je odbranjeni penal Skorupskog motivisao i pokrenuo ekipu.

„Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da pobedimo. Posle penala koji je odbranio Skorupski i gola koji je dao Mbaje, bilo je nemoguće ne pobediti u ovom meču. Imali smo veći intenzitet na terenu, pritisnuli smo Lacio visoko i imali dobru kontrolu kada je lopta bila kod nas. Odlično smo počeli, imali smo nekih pogrešnih odluka, ali sam generalno veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali smo odigrali dobar meč i zasluženo smo pobedili“, poručio je Siniša Mihajlović.
Posle 24 odigrana kola italijanskog šampionata Bolonja je 11. na tabeli sa 28 osvojenih bodova, a naredni meč igra na Sardiniji 3. marta protiv Kaljarija, posle kojeg će Miha otići na Sanremo da „pusti glas“.

► Srbin „pocrveneo“, Hrvat tragičar: Moskovski derbi nije razočarao /video/

► Beg od bede – lažni roditelji, ime, rođaci... Mlada zvezda Junajteda je jedna od 15.000 žrtava

► Italijani se obrušili na Stankovićevog sina zbog „uvrede“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala