Eksplozija brutalnosti u Novom Sadu: Tri masovne tuče, među nasilnicima i 10 maloletnika /video/

© Sputnik / Aleksandar MilačićZnačka policije Srbije
Značka policije Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2021
Pratite nas
Proteklog vikenda u Novom Sadu više mladića je povređeno u tri odvojene masovne tuče u kojima su među učesnicima bili i maloletnici.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak brutalnog prebijanja trojice mladića koje se dogodilo u subotu oko 18 časova u Ulici Laze Telečkog.

Zbog ovog napada uhapšena su četiri mladića iz Šida, koji su osumnjičeni za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda. Dve osobe su teško, dok je jedna lakše povređena. Dva mladića koja su teško povređena nalaze se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, saznaje 021.rs.

Na snimku se vidi kako nekolicina momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala. Video zapis je sa neke od nadžornih kamera iz ove ulice u centru Novog Sada i pokazuje da je tuča bila nemilosrdna i da je jedan od napadnutih dobio veoma teške udarce.

Upozorenje: Video-snimak je uznemirujućeg sadržaja!

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj je za 021.rs naveo da je na licu mesta njihova ekipa pomogla dvadesettrogodišnjem mladiću koji je sa težim povredama prevezen u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodinu navode da su u toku subotnje večeri primili dva pacijenta sa teškim telesnim povredama.

Policijska uprava u Novom Sadu je u nedelju uveče saopštila da su M. M. (20), D. N. (21) i V. S. (20) osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M. M. (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Kako se navodi, ova četvorica se sumnjiče da su napali trojicu mladića sa područja Žablja i Bača i da su ih tukli rukama i nogama, te da su im nožem naneli ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Još dve tuče u Novom Sadu, nasilnici - maloletni

Novosadska policija podneće krivične prijave protiv ukupno desetorice maloletnika koji su u dva odvojena incidenta tukli ljude, javlja 021.rs.

U prvom slučaju, policija će podneti krivičnu prijavu protiv sedmorice maloletnika iz Novog Sada zbog sumnje da su u nedelju na Grbavici, tukli rukama, nogama, kaišem i drškom šrafcigera dvojicu osamnaestogodišnjaka iz Novog Sada i da su im oduzeli novac.

Svi osumnjičeni maloletnici su pronađeni, kao i predmeti koje su, kako se sumnja, koristili prilikom krivičnog dela.

U drugom slučaju, novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv trojice maloletnika zbog nanošenja lakih telesnih povreda. Sumnja se da su, u subotu, presreli petnaestogodišnjeg Novosađanina i da su ga udarali metalnom šipkom, nanevši mu lake telesne povrede.

Policija je rasvetlila ovo krivično delo i identifikovala osumnjičene protiv kojih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala