Mihajlović besan ko ris: Prvo nije faul, a onda nam isključe igrača

© AP Photo / Luca BrunoSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2021
Pratite nas
Bolonja je ponovo sa desetoricom igrača morala da se bori u italijanskom šampionatu, a to je razbesnelo Sinišu Mihajlovića. Temperamentni stručnjak nije mogao da se pomiri s odlukom glavnog arbitra koji je posle konsultacije VAR pokazao direktan crveni karton Aronu Hikiju u u duelu 23. kola sa Sasuolom.

Igrao se 30. minut kada je Aron Hiki neoprezno startovao, ali je igra nastavljena. Ipak, glavnom arbitru je iz VAR sobe signalizirano da pogleda spornu situaciju, posle čega je isključio škotskog defanzivca.

​Prethodno je Roberto Sorijano doneo prednost Bolonji protiv Sasuola u 17. minutu, ali je crveni karton promenio tok meča. Pre svega, zbog brojčanog stanja na terenu. 

„Najviše osećam bes. Bili smo dominantni kada smo igrali 11 na 11, crveni karton je sve promenio, ali smo se branili i gledali da smanjimo opasnost na minimum. Ne mogu da razumem da sudija nije dao čak ni faul, a onda je posle nekoliko minuta promenio odluku i dao crveni karton. Ne shvatam. Njegova noga je pri startu bila ispravljena, to čak nije bio ni žuti karton“, poručio je srpski stručnjak.

Mihajlovića je izbacilo iz takta to što prvobitno nije bio prekršaj, o onda je naknadnim pregledom sporne situacije njegov tim ostao s čovekom manje u polju. Inače, trener Bolonje imao je samo reči hvale za svoje izabranike, koji su do kraja susreta samo jednom morali da vade loptu iz sopstvene mreže - 1:1.

Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2021
Piksi: Srbiji nedostaje nešto, krv mora da vri

„Zadovoljan sam što smo dokazali da smo tim i borili smo se do samog kraja. Isto nam se dešavalo i protiv Udinezea, izgleda da moramo da unapredimo igru sa 10 igrača i nadam se da se to neće u nastavku prvenstva događati često. Primili smo gol posle jednog rikošeta“, istakao je nekadašnji selektor Srbije, sada strateg Bolonje.

Bolonja posle 23 odigrana kola Serija A zauzima 12. poziciju sa 25 osvojenih bodova.

► Tri gola za tri boda – Partizan 12. uzastopnom pobedom uveličao jubilej Stanojevića /video/

► Šamar za šamarom – Don Karlo održao bukvicu Klopu i naneo četvrti poraz zaredom!

► Srbi srušili šampiona Evrope, „novi Žigić“ rešeta u Bundesligi /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala