Bjelica o trejd pričama: Ne moram nikom da se dokazujem

© AP Photo / Randall BentonNemanja Bjelica
Nemanja Bjelica - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2021
Pratite nas
Nemanja Bjelica, košarkaš Sakramento Kingsa, koji je u porazu od Majamija (118:110) odigrao partiju sezone postigavši 25 poena, pričao je posle utakmice za medije. Profesor kako mu glasi nadimak, osvrnuo se na sve glasnije priče da su "kraljevi" hteli da ga trejduju.

Iskusan je dovoljno Nemanja Bjelica da se ne osvrće na spekulacije, tačnije da ne dozvoli da tako nešto utiče na njegove partije na parketu.

​Srpski reprezentativac je imao iza sebe težak period, jer je ispao iz prve petorke Sakramenta, pa je priliku dobio zbog velikog broja povređenih saigrača. Ipak, iskoristio ju je na pravi način, pokazavši treneru Luku Voltonu da i te kako može da računa na njega.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica protiv Majamija - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2021
Bjelica odigrao utakmicu sezone /video/

Novinari su bili uporni u nameri da saznaju kakvo mišljenje o trejd glasinama ima Bjelica, a on im je dao iskren odgovor.

„Ne moram nikome ništa da dokazujem. Kao što sam rekao, ne znam ništa o glasinama, to je normalan deo našeg života. Ovo mi je šesta godina u NBA ligi, tako da me svi znaju kao igrača. Da budem iskren, radim dok sam na odsustvu, treniram. To bi trebalo svi da rade kada su van rotacije“, poručio je Srbin posle 25 poena Majamiju, ekipi koja se dovodila u vezu sa njegovim trejdom.

► Gudurićevih 10 veličanstvenih – Srbin se vratio i pokrenuo „tursku mašinu“

► Jokić je voleo Balaševića, ali nije stigao da ga upozna...

► Jokić prepustio saigraču da ispiše istoriju NBA lige /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala