Gnusne psovke ka Ibrahimoviću; Zvezda: Primitivni pojedinac...

© AP Photo / Darko VojinovicZlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana
Zlatan Ibrahimović pred meč Zvezde i Milana - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2021
Pratite nas
Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom vređanja fudbalera Milana Zlatana Ibrahimovića od strane osobe koja je bila u loži kluba tokom meča šesnaestine finala Lige Evrope.

Crveno-beli su u četvrtak uveče odigrali 2:2 sa italijanskim gigantom.

Ibrahimović, čuveni švedski fudbaler bosanskohercegovačkog porekla, meč je proveo na klupi, dosta blizu lože na Marakani u kojoj su bili smešteni neki navijači kluba.

Na društvenim mrežama se posle utakmice pojavio snimak gde neimenovana osoba dovikuje Ibrahimoviću, psuje i vređa ga na nacionalnoj osnovi.

Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Kao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda“, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kako se navodi, Zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da on snosi posledice zbog svog ponašanja.

„Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin, to je poznato celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće, jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati“, dodali su iz Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2021
Eh, da je bilo pakla Marakane... /foto, video/

Povodom nemilih scena na Marakani oglasio se i Mirko Poledica, predsednik sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

„Osećam se postiđeno i osećam sramotu zbog ove stoke koja nas je osramotila i vređala na verskoj osnovi Zlatana Ibrahimovića. Takvima nije mesto na stadionima i lako se mogu identifikovati. Zlatan je sjajan momak i veliki prijatelj svim igračima sa ovih prostora“, napisao je Poledica na Tviteru.

​Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope na programu je 25. februara od 21.00 u Milanu.

Navijači Zvezde „grme“ izvan stadiona, Borjana spasle sudije, ali ne i njegov saigrač /foto, video/

Stanković: Žao mi je što nije bilo 60.000 ljudi

„Nisam pogrešio sa Ibrahimovićem, čuo sam za Pavkova“

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala