Sjajne vesti iz Melburna: Đoković trenirao pred meč s Raonićem /video/

© AP Photo / Andy BrownbillSrpski teniser Novak Đoković
Srpski teniser Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2021
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, odradio je lakši trening pred meč osmine finala sa Milošem Raonićem, koji je zakazan za 10.30 po našem vremenu na Rod Lejver Areni. To je odličan znak, s obzirom na to da Nole posle povrede tokom meča sa Tejlorom Fricom uopšte nije izlazio na teren, niti je trenirao.

Ima nade! Mnogi su bili zabrinuti da li će Novak Đoković biti u stanju da uzme reket u ruke i da istrči na teren protiv Miloš Raonića na Australijan openu, a prema informacijama i onim što je kamera u Melburnu snimila, Nole će stisnuti zube i pokušaće da se suprotstavi Kanađaninu crnogorskog porekla.

​Uprkos povredi stomačnog mišića, srpski as je odradio lakši trening u teretani, a sve pod nadzorom lekara i njegovog tima.

Podsetimo, Novak je protiv Tejlora Frica vodio sa 2:0 u setovima, imao je pobedu u džepu, a onda se okliznuo na natpis Melburn i doživeo nezgodnu povredu. Amerikanac se ekspresno vratio u meč, nanizao je dva seta. 

Španski teniser Rafael Nadal posle pobede u trećem kolu Australijan opena - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2021
Nadal o Đokoviću: Čudno... /video/

Usledio je herojski podvig prvog reketa sveta koji je uspeo da akumulira bol i da na kraju reši meč šesnaestine finala u svoju korist i plasira se u narednu rundu.

Ipak, samo Đoković i njegov tim kakvao je pravo stanje povrede i da li će on uopšte biti sposoban da pruži maksimum u dvoboju s nezgodnim Raonićem.

► Čuveni doktor o Đokovićevoj povredi: Novaku je potrebno čudo!

► Krajinović „izgoreo“ zbog pitanja o Novaku: Kakve on ima veze sa mnom?!

► Novakov krik i dalje odzvanja pred dan odluke /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala