Džezeri „plešu“ po taktovima Bogdanovića i Mičela, Durent nemilosrdan prema bivšem klubu

© AP Photo / Rick BowmerBojan Bogdanović
Bojan Bogdanović - Sputnik Srbija, 1920, 14.02.2021
Pratite nas
Košarkaši Jute Džez produžili su niz pobeda na sedam, pošto su u noći između subote i nedelje bacili na kolena i Majami Hit rezultatom 112:94. Najbolji pojedinci u taboru Jute bili su Donovan Mičel sa 26 poena i Hrvat Bojan Bogdanović sa 19 poena i šest skokova.

Juta nastavlja da deli lekcije i da dominira Zapadnom konferencijom. Pre ovih sedam u nizu, imali su čak 11 vezanih pobeda, ali je taj impoznatni niz prekinuo Nikola Jokić sa Denverom.

Džezeri su stigli do 22. pobede u sezoni, imaju jedan trijumf više u odnosu na aktuelnog šampiona najjače košarkaške lige sveta - Los Anđeles Lejkerse.

​Osim Mičela i Bogdanovića, istakao se i Rudi Gober koji je imao dabl-dabl učinak sa 16 poena i 12 skokova.

S druge strane, u redovima Majamija bolji od ostalih bio je Kendrik Nan sa 23 poena i tri asistencije. Podršku je imao u Strusu i Batleru, koji su dodali po 15 poena, ali nedovoljno da se savlada raspoložena Juta.

 

Odličan meč odigrali su Bruklin Netsi i Golden Stej - 134:117. Blistao je napadački trio: Kevin Durent - Kajri Irvins - Džejms Harden. Mali broj timova poseduje takav napadački asrenal, koji kada ima dan, teško da bilo ko može da mu parira. 

Košarkaši Luka Dončić i Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2021
Dončić „podebljao“ lični rekord, ali nedovoljno da svrgne s trona genija iz Sombora

To su na svojoj koži osetili Voriorsi, jer su Durent, Irving i Harden bili nezaustavljivi. Posebno je Kej-Di bio surov prema bivšem klubu, a Stef Kari nije mogao sam da nosi "ratnike" na leđima.

​Najraspoloženiji u redovima Bruklina bio je Kajri Irving sa 23 poena uz pet skokova i četiri asistencije, pratili su ga Harden sa 19 uz čak 16 asistencija, dok je Durent ubacio 20 poena, uz pet skokova i šest asistencija.

Očekivano, najbolji akter Golden Stejta bio je Stef Kari sa 27 poena, daleko iza njega sa po 17 su se istakli Endrju Vigins i Keli Obre.

NBA, REZULTATI

Atlanta - Indijana 113:125

Njujork - Hjuston 121:99

Golden Stejt - Bruklin 117:134

Juta - Majami 112:94

Vašington - Boston 19.00

► Maestralni Jokić poništio Oklahominih +19, strašan povratak Bjelice /video/

► „Bio sam spreman da ‚ubijem‘ sa 17 godina“ /video/

► Posle Gudurića, Kokoškov je probudio i magiju De Koloa

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala