Krajinović „izgoreo“ zbog pitanja o Novaku: Kakve on ima veze sa mnom?!

© AFP 2023 / DAVID GRAYĐoković i Krajinović
Đoković i Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2021
Pratite nas
Srpski teniser Filip Krajinović zaustavljen je u šesnaestini finala Australijan opena od Danila Medvedeva, posle lavovske bore u pet setova, ali je na konferenciji za medije dozvolio sebi da ga jedno pitanje izbaci iz takta. Subjekat u tom pitanju bio je njegov kolega i veliki prijatelj Novak Đoković.

Jednostavno, Filip Krajinović koji je još bio „vruće glave“ zbog načina na koji je izgubio meč. Gubio je 2:0 u setovima, da bi se odličnom igrom izdigao iznad teške situacije i stigao do 2:2, ali je na kraju usledio strahovit pad i poraz od 6:0 u odlučujućem setu.

​Srbin nije mogao da shvati momenat za postavljanje pitanja koji se tiče Novaka Đokovića i njegovog meča sa Tejlorom Fricom, koji je dobio uprkos teškoj povredi mišića.

Jedan od prisutnih novinara na konferenciji u Melburnu posle meča Filipa i Danila, obratio se Krajinoviću, upitavši ga da prokomentariše meč Đokovića i Frica.

„Pitate me za Novaka i njegov meč? Kako ste to pozvezali, naša dva meča? Pitate me posle poraza da prokomentarišem Novakov meč, kakve to ima veze sa mnom?!, našao se u čudu Krajinović, od kojeg je novinar očigledno hteo da „izvuče“ nešto više o povredi prvog reketa sveta.

"Naravno da ću vam odgovoriti, on je moj dobar i blizak prijatelj. Ali... Čoveče, ja sam upravo izgubio meč u pet setova i ti me pitaš o Novakovom meču. Izvini, ne razmišljam sad o njemu. Gledao sam ga i znam šta se dešava, poslao sam mu poruku posle meča. Nadam se da će se oporavati i pobediti. On je naš heroj, želim mu sve najbolje. Izvini opet, ali ovde se radi o meni“, smirio se i odgovorio trezveno Filip Krajinović.

Srpski teniser Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2021
Krajinović se „vratio iz mrtvih“, a onda je usledio debakl u petom setu protiv Rusa

Na kraju je Srbin sportski podneo poraz od četvrtog tenisera sveta Danila Medvedeva, iako se u pojedinim trenucima činilo da možda može da priredi i senzaciju.

„Medvedev je igrao dobro. Odlično je servirao, bio je agresivan, a s druge strane moj servis nije radio. Pravio sam i neke glupe greške što je Danil znao da iskoristi. Uspeo sam da se vratim posle 2:0, izlazio sam na mrežu, bio sigurniji, bolje servirao. Ipak, u petom setu je on bio agresivniji i bolji i zaslužio je da pobedi“, završio je Filip Krajinović.

► Novakov krik i dalje odzvanja pred dan odluke /video/

► Spektakl u Melburnu – Kirjos divljao, Tim od 0-2 do 3-2! /video/

► Svi pričaju o malo poznatom Rusu, najvećem iznenađenju Australijan opena

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala