Amerikanac optužio Novaka za foliranje povrede?!

© AP Photo / Andy BrownbillĐoković i Fric
Đoković i Fric - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2021
Pratite nas
Tejlor Fric, američki teniser, rekao je posle poraza od Novaka Đokovića 7:6 (7-1), 6:4, 3:6, 4:6, 6:2 da je trebalo da očekuje da će najbolji teniser sveta u nekom trenutku posle povrede zaigrati bolje.

U ranoj fazi trećeg seta proklizao je Novak na farbu, na mesto gde piše „Melbourne“ i tada kreće golgota. Ipak, na kraju je Đoković slavio u pet setova, u petom se osećao bolje, a i Fric mu je pomogao greškama.

Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.02.2021
Đoković pobedio Amerikanca, povredu, bolove i prekid meča!

„U petom setu mi je delovao prilično dobro. Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar, ni nalik trećem i četvrtom setu. Servirao je neverovatno – praktično dva prva servisa i nije skoro uopšte promašivao“, rekao je Fric uz ciničan osmeh. 

Potom je 23-godišnji Amerikanac rekao da je tako nešto trebalo i da očekuje.

„Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra. Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio“.

Fric je govorio i o Đokovićevim uzvicima tokom meča. 

„Šta u vezi sa time? Ja sam pokušavao da ne budem glasan i da ne vičem u poslednja tri seta, iz poštovanja, mislio sam da je povređen. Ali očigledno mu je pobeda mnogo značila, srećan sam zbog njega“.

Đoković će se u četvrtom kolu sastati sa Milošem Raonićem, a Fric je i šesti put stao u trećem kolu na grend slem turnirima.

„Videćemo šta će se dogoditi. Videćemo hoće li igrati. Nije izgledao baš predobro u trećem i četvrtom setu, ali kretao se i igrao dobro u petom. Ako bude igrao kao u petom, pobediće manje-više svakoga“, rekao je Fric.

On je istakao i da se nada da će što pre uspeti da se napokon plasira u drugu nedelju na nekom od grend slem turnira.

► Đoković se drao na svoj tim, pa dobio zvižduke iz publike /video, foto/

► Đoković: Ne znam da li ću ponovo moći na teren

► Đoković pobedio Amerikanca, povredu, bolove i prekid meča!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala