Anćelotijevo duvanje u vruću kafu zasenilo devet golova u dvoboju Evertona i Totenhema /video/

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaKarlo Anćeloti
Karlo Anćeloti - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2021
Pratite nas
Spektakularnu fudbalsku predstavu krunisanu s devet golova priredili su Everton i Totenhem u meču osmine finala FA Kupa. „Karamele“ su slavile golom Bernarda u 97. minutu, dok je trener Karlo Anćeloti u tim trenucima nonšalantno hladio svoju vruću kafu koju je držao u ruci.

I uspeo je! Privukao je pažnju navijača na Ostrvu, a i šire. Društvene mreže usijale su se zbog takvog poteza iskusnog italijanskog stručnjaka koji je pri rezultatu 5:4 bio smiren i duvao je u svoju kafu.

​Brojni korisnici Tvitera opisali su Anćelotijevu reakciju kao nešto fantastično i genijealno, dok pojedinci idu toliko daleko da je to nešto najoriginalnije što su videli od jednog trenera i da je u pitanju najbolja proslava trenera ikada. Ali, ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati.

Ali, da se vratimo na utakmicu i šta se zapravo sve izdešavalo na „Gudison parku".

Totenhem pod komandom Žozea Murinja je poveo preko Davinsona Sančeza već u trećem minutu, da bi u poslednjih devet minuta prvog poluvremena bila viđena čak još četiri pogotka.

Dominik Natanijel Kalvert-Luin je za svega 120 sekundi dvaput matirao Ljorisa. Prvo u 36, zatim u 38. minutu. Usledila je hladnokrvna realizacija Gilfija Sigurdsona iz penala, da bi Korejac Son ostavio „pevce“ u igri pogotkom u 45+3 minutu prvog dela igre.

Srpski fudbaler Andrija Kaluđerović u dresu Zvezde (2011) - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2021
Kaluđerović za Sputnjik: Život me naterao da se vratim u Rad, kasno je za reprezentaciju

Nastavak je doneo atomski fudbal i otvoreno igru na obe strane, pa je Totenhem preko defanzivca Sančeza, ujedno i dvostrukog strelca na ovom susretu, stigao do izjednačenja.

Nisu ni 10 minuta izdržali Kejn, Ali i drugovi da sačuvaju rezultat, već je Rišarlison doneo novo vođstvo domaćinu - 4:3. Ipak, upravo je Kejn morao da „vadi kestenje iz vatre“ i uspeo je da vrati Totenhem u egal.

Usledili su dva produžetka po 15 minuta, a tačku na „I“ stavio je omaleni Brazilac Duarte Bernard golom u 97. minutu. I dok su svi u taboru „plavih“ bili euforični, Karleto je odlučio da bude hladan ko špricer i da duva u svoju vruću kafu, nakon što se Everton plasirao u četvrtfinale FA Kupa, koje je zakazano za 20. februar.

Ostalo je istorija...

► Mihajlović kod pape: Rekao mi je da će me proglasiti za sveca – zbog tašte

► Bivša devojka fudbalera Bajerna pronađena mrtva, sumnja se na samoubistvo

► Srbin izabran za igrača meseca u Španiji, a cena mu je porasla na 30 miliona!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala