Korona „pokosila“ Zvezdu

© Foto : KK Crvena zvezdaKK Crvena zvezda grb
KK Crvena zvezda grb - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2021
Pratite nas
Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje kojim je otkrio da je čak deset članova tog kluba odnedavno pozitivno na virus korona.

Ovo nije prvi put da je je korona „ušla“ u klub sa Malog Kalemegdana, ali je situacija sada dosta lošija nego ranije.

Od korone su obolela četiri igrača – koji verovatno nisu Marko Simonović i Džordan Lojd, koji su već preležali virus – kao i četiri člana stručnog štaba i dva člana administracije. Ukupno deset članova tima.

Zbog novonastale situacije odložen je meč između crveno-belih i Krke, koji je trebalo da se održi u nedelju u Novom Mestu, a, podsetimo, prethodno je odložen i meč Evrolige protiv Žalgirisa.

Saopštenje KK Crvena zvezda pročitajte u celosti:

​„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su nakon novih detaljnih testiranja i pregleda prvog tima i stručnog štaba koji su obavljeni u petak, identifikovan novi pozitivni nalazi na virus kovid 19 u redovima našeg prvog tima i stručnog štaba.

Svi pozitivni su prema svim zdravstvenim protokolima, kao i u prethodnim slučajevima, hitno stavljeni na mere kućne izolacije i njihovo zdravstveno stanje prati lekarski tim KK Crvena zvezda. Naš klub sa žaljenjem konstatuje da je od utorka tokom svakodnevnih testiranja utvrđeno prisustvo virusa kovid 19 kod 4 igrača prvog tima, 4 člana stručnog štaba i 2 člana administracije.

Marko Gudurić - Sputnik Srbija, 1920, 05.02.2021
Fener igra najbolje u Evropi – Gudurić briljirao u devetoj pobedi zaredom!

Zbog svega navedenog KK Crvena zvezda primoran je da po prvi put zatraži odlaganje utakmice ABA lige, (Krka Novo Mesto, meč 18.kola nedelja u 18 h).

Crvena zvezda zbog bezbednosti svih, zdravstvenih protkola u Republici Sloveniji ali i velikog broja zaraženih u svojim redovima nije u mogućnosti da otputuje na meč u Novom Mestu.

KK Crvena zvezda će o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima tokom vikenda i pred nacionalni Kup Radivoja Koraća, blagovremeno obavestiti javnost. Nova detaljna testiranja biće obavljena već u nedelju u jutarnjim časovima“, navodi se.

Trenutno nije poznato da li će i učešće na Kupu Radivoja Koraća biti dovedeno u pitanje. Taj turnir počinje 11. februara.

Pretukao je srpskog sudiju, ostao bez supruge, svih snova i nikada nije postao lider Rusije /video/

Za Jokića 1.477.975 glasova, i Slovenac među vodećima!

Aranitović za Sputnjik: Povrede su me usporile, siguran sam da će se sve vratiti

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala