Zvezda poslala UEFA koji igrači napadaju Milan

© AP Photo / Darko VojinovicAleksandar Katai
Aleksandar Katai - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2021
Pratite nas
Fudbalski klub Crvena zvezda poslao je u Evropsku kuću fudbala (UEFA) spisak igrača na koje računa za meč šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom - 18. i 25. februara.

Jasno je da je kao posledica prelaznog roka bilo promena u odnosu na igrački kadar koji se nadmetao u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nova imena su upravo pojačanja koja su stigla u januarskom prelaznom roku - Filipo Falko, Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić. Ohbrabrujuća vest za sve kojima je crveno-bela boja u srcu jeste da se među prijavljenim fudbalerima našao i Aleksandar Katai, koji je već nekoliko meseci zbog misteriozne bolesti.

Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2021
Predsednik Zvezde za Sputnjik: Žandarmerija na Marakani zbog kriminalaca, ne zbog Zvezde

Ipak, majstor fudbala iz Srbobrana se priključio ekipi na završnim prirpemama u Turskoj, pa postoji mogućnost da se nađe na terenu. O tome naravno odlučuje strušni štab i Dejan Stanković.

Na spisku koji je Crvena zvezda poslala UEFA nalazi se 28 fudbalera.

Golmani: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan. Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić. Sredina: Mirko Ivanić, Aksel Bakajoko, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Aleksa Vukanović.

Napad: Milan Pavkov, Filipo Falko, Dijego Falčineli, Marko Lazetić i Nikola Krstović,

Podsetimo, Crvena zvezda će u prvom meču nokaut faze Lige Evrope ugostiti sedmostrukog prvaka Evrope - Milan 18. februara, dok je revanš zakazan nedelju dana kasnije.

► Policija blokirala stadione Partizana i Zvezde; Terzić Sputnjiku: Sve je OK

► Sputnjik na licu mesta: Na „Marakani“ mirno, u Humskoj vatrogasci i policija /foto, video/

► Barselona bila pred debaklom, ali pitao se i Mesi – čista „desetka“ Argentinca

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala