Predsednik Zvezde za Sputnjik: Žandarmerija na Marakani zbog kriminalaca, ne zbog Zvezde

© Foto : YT/Crvena zvezdaSvetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda
Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2021
Pratite nas
Svetozar Mijailović, prvi čovek srpskg šampiona - Crvene zvezde, poručio je u razgovoru za Sputnjik da totalna blokada Marakane i upad žandarmerije, apsolutno nema nikakve veze sa Zvezdom i sportom, već isključivo s kriminalom.

„Na Marakani“ se trenutno ne dešava ništa. Radnici nisu izbačeni, niti su ulazili u prostorije. One su samo blokirane, žandarmerija stoji ispred", počeo je razgovor Svetozar Mijailović.

Na pitanje da li je iznenađen akcijom žandarmerije, jer niko nije slutio da nešto ovako može da se dogodi samo dve nedelje pred dolazak Milana na meč Lige Evrope, predsednik najvećeg srpskog kluba je odgovorio:

„Nisam iznenađen, rade ljudi posao za koji su plaćeni. Kako i na koji način to je njihova stvar. Ovo što se dešava nema veze sa sportom, niti sa navijačima, nego sa kriminalcima. Ne mogu ništa više da vam kažem jer trenutno ne znam, već čitam izveštaj policije. Ponavljam ovo što se radi nema veze sa navijačima, već s kriminalom, samo citiram ministra za unutrašnje poslove Aleksandra Vulina“, poručio je Mijailović.

Podsetimo, i Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih je u kratkoj prepisci za Sputnjik uveravao da je sve u redu u Ljutice Bogdana.

Inače, u noći između srede i četvrtka policija i žandarmerija s dugim cevima su blokirali prilaz stadionu „Rajko Mitić“, dok je ubrzo identična akcija sprovedena i u Zvezdinom komšiluku, jer je blokiran i stadion Partizana.

Podsetimo, policija je jutros oko pet sati uhapsila po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal Veljka Belivuka, vođu navijača Partizana, poznatijeg kao „Velja nevolja".

► Policija blokirala stadione Partizana i Zvezde; Terzić Sputnjiku: Sve je OK

► Barselona bila pred debaklom, ali pitao se i Mesi – čista „desetka“ Argentinca

► Italija bruji zbog Kolarova i udovice kapitena Fjorentine /foto/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala