Alarm u Zvezdi zbog virusa korona – odložen meč sa Žalgirisom!

© Foto : ABA liga / KK Crvena zvezdaKošarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 03.02.2021
Pratite nas
Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da se utakmica sa Žalgirisom u 24. kolu Evrolige odlaže zbog pozitivnih testova na virus korona unutar kluba.

U utorak prepodne pojavile su se nezvanične informacije da su dva košarkaša i dva člana stručnog štaba zaražena Kovidom-19, a malo pre ponoći iz Zvezde su potvrdili da se radi o četvorici zaraženih.

„KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred put ekipe na utakmicu 24. kola Evrolige sa Žalgirisom u Kaunasu, identifikovana 4 pozitivna nalaza na virus Kovid-19“, piše na zvaničnom sajtu kluba.

U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je u utorak 02.02.2021. godine podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, nakon čega su pozitivni hitno stavljeni na mere kućne izolacije.

„Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je hitno i Evroliga. Nakon pregleda kompletne dokumentacije i svih rezultata, medicinski tim Evrolige doneo je odluku u utorak uveče da odloži meč 24. kola sa Žalgirisom u Kaunasu koji je trebalo da odigra u četvrtak 04.02.2021. godine od 19 časova u Kaunasu“, dodaje se na sajtu.

Crvena zvezda igrala je u ponedeljak meč sa Megom i na tom duelu nije bilo Korija Voldena.

Narednu šansu da izađu na teren izabranici Dejana Radonjića imaće u ponedeljak 8. februara kada gostuju u Novom Mestu ekipi Krke.

„Dobro nam došao u Zagreb“: Posle 30 godina – na kormilu ponovo Srbin

Obradović o periodu u Zvezdi: Tražili smo pleja od prvog dana i ne nađe ga niko!

Rafalna paljba Lojda – Zvezda u finišu slomila otpor Mege

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala