„Revolveraški obračun“ bivših saigrača u strašnom meču sa 295 poena!

© AP Photo / Nick WassRasel Vestbruk
Rasel Vestbruk - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2021
Pratite nas
Košarkaši Vašingtona i Bruklina odigrali su izuzetno efikasan meč, koji je završen pobedom domaćeg tima rezultatom 149:146. Susret je obeležilo takmičenje bivših saigrača iz Oklahome - Rasela Vestbruka i Kevina Durenta. Prvi je ubacio 41 poen, drugi je brojao do 37!

U noći kada je Nikola Jokić izdominirao sa 47 poena, činilo se da će Rasel Vestbruk, koji je bio izuzetno košgeterski raspoložen, nadmašiti taj neverovatan domet, ali je stao na koti 41.

Ljubitelji košarke odlično pamte kako su pomenuti Vestbruk i Kevin Durent dominirali zajedno u dresu Oklahome, koju su vodili do fianala Zapada, pre nego što su im se putevi razdvojili pre pet godina.

Durantula je prvi „povukao nogu“, otišao je u Golden Stejt gde je osvojio dva šampionska prstena, dok je Rasel posle Tandera prešao u Hjuston Rokitse, a sada se skrasio u Vašingtonu.

Strašnu košarku demonstrirali su Vizardsi i Vruklin Netsi, u meču gde je svega pet poena nedostajalo da bude okruglih 300!

Glavnu reč na parketu vodili su bivši saigrači, ali je pobedu odneo Vestbruk ubacivši 41 poen, četiri manje na svom kontu imao je fantastični Durent.

Nikola Jokić i Gober - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2021
Jokić je imao šta da kaže posle 47 poena Juti

Nestvaran je i podatak da je u poslednjoj deonici palo čak 86 poena, dok je Rasel u tim trenucima veliku podršku imao od Bredlija Bila koji je postigao 37 poen.

Dve asistencije nedostajale su najefikasnijem akteru susreta da stigne do tripl-dabl učinka, s obzirom na to da je uz 41 poen, imao još 10 skokova i osam uspešnih dodavanja.

NBA rezultati:

Denver - Juta 128:117

Indijana - Filadelfija 110:119

Toronto - Orlando 115:102

Vašington - Bruklin 149:146

Minesota - Klivlend 109:104

► Nikola Jokić je odsvirao Džezerima reprizu rekorda karijere! /video/

► Košarka će se igrati drugačije u Tokiju

► „Ko je Pavlović, ko Drobnjak, a ko neverni Toma?“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala