Štoper „trovao“ svlačionicu i zavadio Marinu i Lamparda

© Sputnik / Vitaliй Timkiv / Uđi u bazu fotografijaFrenk Lampard
Frenk Lampard - Sputnik Srbija
Pratite nas
Frenk Lampard je prošlost, a Tomas Tuhel budućnost Čelsija kada je u pitanju posao menadžera, ali na Ostrvu i dalje isplivavaju detalji oko toga ko je kriv šo je ikona oterena.

Poznato je da je nekadašnji vezista „plavaca“ ušao u sukob sa Marinom Granovskajom, „desnom rukom“ vlasnika Čelsija Romana Abramoviča i ženom koja je zadužena za sve transfere na „Stamford bridžu“. I tu je Lampard napravio kardinalnu grešku.

​Upravo su nagomilani fudbaleri kojih Frenk Lampard nije uspeo da se reši, došli glave popularnom Lampsu.

Ali, jedan je posebno uticao, a reč je o Nemcu Antoniju Ridigeru koji nikako nije mogao da se pomiri s činjenicom da je peti štoper.

U nekoliko navrata se bivši defanzivac Rome sukobio sa Cezarom Aspilikuetom, što je prvi objavio britanski Telegraf.

Ridiger je „trovao" svlačionicu i dovodio u pitanje Lampardov autoritet, ali nije bio jedini, isto su navodno radili Markos Alonso i Žoržinjo.

Tražio je Lampard od Ruskinje da se klub odrekne Ridigera, samo što ona nije htela ni da čuje, s obzirom na to da je Englez kada su se sporečkali oko golmana Kere Arizabalage kojeg je Frenk sklonio, „izboksovao“ da dovede Mendija, a Granovskaja se tome protivila.
Modrić i Mesi - Sputnik Srbija
Da li je „revolucija“ rešenje za uzdrmane velikane?

Identičan scenario je usledio sa rezigniranim Ridigerom koji je završio u zapećku, a Granovskaja je tu demonstrirala moć jer je na kraju Lampard bio taj koji je morao da napusti Čelsi.

Ekspresno mu je dovedena zamena, stigao je Tomas Tuhel, koji je u prva dva meča upisao četiri boda. Prvo je remizirao sa Vulverhemptonom (0:0), da bi u narednoj utakmici rutinski izašao na kraj sa Barnlijem (2:0).

Ipak, treba biti realan i prihvatiti činjenicu da najveći deo krivice za smenu nosi sam Frenk Lampard, koji je u poslednjih deset utakmicama u svim takmičenjima zabeležio čak pet poraza, a na pojačanja je minulog leta potrošio 260 miliona evra.

► Tresu se Pirineji: Mesijev faraonski ugovor uništio Barselonu, spremaju se tužbe

► Zbog nutele se ugojio 14 kilograma, vređao trenere i odlazio u penziju tri puta

► U Brazilu zaboravili na koronu – zbog fudbala /foto, video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala