Raspucani Srbi širom Evrope: Radonjić „seo na motor“, Vlahović dominira Čizmom

© REUTERS / ERIC GAILLARDNemanja Radonjić
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski fudbaleri širom Evrope bili su izuzetno raspoloženi za davanje golova. Sve je počelo od Filipa Kostića i Luke Jovića, koji su bili strelci za Ajntraht u demoliranju Arminije Bilefeld (5:1), pa su njihovim putem nastavili Strahinja Pavlović, Nemanja Radonjić i Dušan Vlahović.

Serkl Briž je prekinuo niz od 10 utakmica bez pobeda, a jedan od heroja bio je Strahinja Pavlović koji je pre svega tri dana stigao u Belgiju na pozajmicu iz Monaka.

Nije mogao lepši debi da poželi nekadašnji defanzivac Partizana.

​I taman nakon što je Serkl Briž predvođen Srbinom stigao do trijumfa, na teren su istrčali Monako i Marsej, a u centru pažnje se ponovo našao novi Srbin.

Reč je naravno o Nemanji Radonjiću, koji je u svom stilu - „ko na motoru“ u 12. minutu umakao odbrani „kneževa“ i istrčao kontru preko 45 metara i rutinski uspeo da matira Lekomtea.

​Iako ga je trener Andre Viljaš-Boaš svega nekoliko dana pred utakmicu žestoko kritikovao da nije mentalno dovoljno spreman i da mu glava „nije na mestu“, krilni napadač je odgovorio na najbolji mogući način.

Ništa rečima, već isključivo delima, a to delo je naravno vodeći pogodak za Marsej na nezgodnom gostovanju Monaku (3:1) u 21. kolu Lige 1.

Fantastičan dan srpskih reprezentativaca širom Starog kontineta zapečatio je Dušan Vlahović novim pogotkom u ljubičastom dresu.

​​Fjorentina je savladala Krotone rezultatom 2:1, a talentovani 20-godišnji napadač je u 32. minutu pronašao put do mreže gostujućeg tima, što je njegov sedmi pogodak ove sezone u Seriji A.

► Srbi „loši“ gosti: Jović i Kostić strelci u „petardi“ Ajntrahta protiv Arminije

► „Boginja provincije" pokazala Zvezdi kako se veliki Milan baca na kolena

► Šah kao spas tokom karantina /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala