Zvezdina zahvalnost lekarima: Oni su naši heroji!

© Foto : KK Crvena zvezdaKK Zvezda lekari
KK Zvezda lekari - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaški klub Crvena zvezda zahvalio se lekarima za junačku borbu s virusom korona, koji bezmalo godinu dana odnosi ljudske živote širom sveta.

Protekla godina, kao i početak 2021. godine obeležila je pandemija virusa Covid-19. Svakodnevnica je potpuno promenjena, ali nema sumnje da su se zdravstveni radnici širom planete suočili sa jednim najvećih izazova u svojim karijerama. 

Na prvoj liniji fronta, u danonoćnoj borbi sa velikom pošasti, stavili su svoje znanje i iskustvo u službu čovečanstva koje se suočilo sa do skoro nepoznatim virusom.

Profesionalizam, posvećenost svakom pacijentu, briga i velika žrtva zdravstvenih radnika Srbije je nešto što moramo zauvek da zapamtimo. 

KK Crvena zvezda našao je način da kaže jedno veliko hvala!

Crvena zvezda ima privilegiju da uz sebe ima fantastičan tim lekara. Doktori Nebojša Mitrović, Boris Gluščević, Milan Mirković i Darko Bajec daju nemerljiv doprinos u svakodnevnom funkcionisanju Crvene zvezde, a uprkos tome konstantno su posvećeni borbi za zdravlje građana Srbije.

Na utakmici Evrolige Crvena zvezda - Barselona, njima je menadžment kluba uručio zahvalnice koje su imale za cilj da se klub zahvali njima, ali i svim zdravstvenim radnicima Srbije koji su istinski heroji. 

Upravo to je i natpis na specijalno dizajniranoj zastavi koja je okačena pod svodove dvorane „Aleksandar Nikolić“, gde se KK Crvena zvezda zahvaljuje svim zdravstvenim radnicima Srbije.

„Oni su heroji današnjeg vremena, heroji našeg društva i uvek prvi na liniji fronta u ovoj, svim prethodnim i borbama koje slede“, naveli su iz redova srpskog šampiona, zahvalivši se još jednom istinskim herojima.

Virus korona odložio meč Partizana i FMP

► Divac je objasnio Kingu o bombardovanju 1999: Svaki Srbin bi poginuo za Kosovo, NATO pomaže teroriste

► Dončić vodi NBA u Sloveniju, a Sputnjik otkriva da li će Jokić doći s Denverom u Srbiju

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala