Istorija se ponovila – niko u gradu nije spavao, opet je „pao“ Real Madrid! /foto/

© AP Photo / Jose BretonFudbaleri Alkojana
Fudbaleri Alkojana - Sputnik Srbija
Pratite nas
Real Madrid je doživeo jedan od najtežih poraza u skorijoj istoriji – u šesnaestini finala Kupa kralja eliminisala ga je ekipa iz treće španske lige Alkojano, rezutatom 2:1.

Meč je rešen tek u produžetku, regularni deo meča je završen sa 1:1, a u 115. minutu noćnu moru „kraljevskog kluba“ je odlučujućim golom režirao Huanan Kazanova.

Alkojano je do istorijske pobede, kojom je ponovio uspeh iz 1951. godine, stigao sa igračem manje, kompletnim preokretom pošto je Real prvi poveo u 45. minutu golom Edera Militaa, pošto je izjednačenje u 80. doneo Hose Solbes.

„Sa balkona zgrada oko stadiona čuli su se bubnjevi, bacane su konfete, simpatizeri su navijali sve vreme, niko u gradu nije spavao“, navodi španski „As“.

Kako se ističe, pojedini navijači su uspeli da se proguraju do ograde stadiona, da se popnu i da „iz prvog reda“ prate utakmicu.

​„Najveće privilegije imali su oni koji stanuju oko stadiona. Terase su bile okićene plavim i belim balonima, zastavama i šalovima. Mnogi su došli na stadion samo da vide autobus ekipe Real Madrida, ali su brzo morali da se vrate kućama zbog mera restrikcije kretanja“, dodaje se.

Ponavljanje najvećeg uspeha u istoriji kluba, posle 1951. godine i takođe pobede nad Realom od 2:1, uprava je „proslavila“ specijalnim poklon-paketom delegaciji madridskog velikana u kojoj su se našle i posebne zaštitne maske, sa upisanim datumom susreta.

​► Skandal u Nemačkoj: Fudbaler bežao preko krova od policije, trener ga surovo kaznio

► Zlatan vreme do Zvezde prekraćuje sa – „zvezdetom“

► Mesijev sin voli fudbal, ali ne želi da daje golove

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala