Luka Jović vaskrsao i poručio: Ovo je samo početak!

© REUTERS / KAI PFAFFENBACHLuka Jović
Luka Jović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Luka Jović nije mogao da zamisli bolji povratak u Bundesligu i bolji povratak fudbalu. Posle „teškog ropstva“ kod Zinedina Zidana u Realu, Srbin se vratio „drugoj kući“, obukao dres Ajntrahta iz Frankfurta i pokazao majstorstvo već u prvom meču.

Dva gola za 28 minuta, na tome bi Luki Joviću verovatno pozavideli i najbolji fudbaleri današnjice - Leo Mesi i Kristijano Ronaldo.

Srbin je ušao u igru u 62. minutu pri rezultatu 1:1 u dvoboju Ajntrahta i Šalkea, da bi prvi put zatresao mrežu posle samo 10 minuta igre. Isto je napadač Real Madrida na pozajmici u Ajntrahtu, učinio u samom finišu utakmice, postavivši konačnih 3:1.

Luka Jović - Sputnik Srbija
Luka, dobro došao nazad – dva gola Jovića na povratku u Nemačku! /video/

Nije dugo trebalo Joviću da se oglasi na društvenim mrežama, posle vanserijske partije prilikom povratka u klub iz kojeg je stigao u Madrid pre dve godine za vrtoglavih 60 miliona evra.

„Neverovatan osećaj! Pobeda, dva gola. Nisam mogao da zamislim bolji povratak. Nadam se da je ovo samo početak i da najbolje tek dolazi. Hvala svima na podršci. Želim da svoj prvi gol posvetim velikom profesionalcu, neverovatnom vođi, pravom prijatelju i velikom čoveku sa kojim mi je bila čast da podelim teren, našem kapitenu Davidu Abrahamu. Drugi pogodak posvećujem velikom navijaču Ajntrahta koji je nedavno preminuo i ostavio voljenu suprugu i troje dece. Počivaj u miru“, apostrofirao je čovek kojeg Ajntraht obožava Luka Jović.

View this post on Instagram

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Srbin je u Realu za dve godine dao dva gola na 32 meča, dok mu je u Ajntrahtu za tako nešto bilo potrebno svega 28 minuta.

Luka i Ajntraht, savršena kombinacija i formula za uspeh! 

► Iz Frankfurta za Sputnjik o povratku Jovića: Trpeće pritisak, očekivaće od njega tri gola po meču

► Stanković govorio o Kataiju, a čuo je i da Milan hoće Hrvata

► Spajić sprečio linč Tadića nasred terena – kapiten Ajaksa na meti i navijača

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala