„Grom“ je želeo pobedu, ali je nokautiran u prvoj rundi /video/

© Foto : SBCSrpski MMA borac Duško Todorović
Srpski MMA borac Duško Todorović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpski borac i nadolazeća zvezda MMA scene, Duško Todorović, otvorio je program na takmičenju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je doživeo poraz od 28-godišnjeg Puhanelea Sorijana.

Perspektivni srpski borac koji nosi nadimak „Grom“ žarko je želeo da nastavi pobednički niz, jer je iz 10 borbi imao isto toliko trijumfa, ali se žilavi Sorijano ispostavio kao nepremostiva prepreka na ostvarenju ka željenom cilju.

​Svega 12 sekundi pre kraja prve runde sudija je odsvirao kraj. Levim krošeom i levim direktima je Amerikanac sa Havaja pogađao Todorovića, te ga je u nekoliko navrata bacio u nokdaun i na kraju je zasluženo slavio.

Borac MMA Horhe Masvidal (Brazil) postavio je rekord Apsolutnog borbenog šampionata (UFC), poslavši svog protivnika u nokaut za pet sekundi - Sputnik Srbija
UFC dozvoljava marihuanu – pozitivan test se neće nužno kažnjavati

Todoroviću, koji je prema kladionicama bio favorit, u jednom trenutku je od siline udarca ispala zaštitna proteza, usledio je minut odmora, ali nije bilo spasa.

Srpski borac je zabeležio prvi poraz na velikoj UFC sceni, dok je njegov rival s nadimkom „Vreme je za priču“ stigao do učinka od osam pobeda iz isto toliko mečeva, te i dalje ne zna za poraz.

► Srpski „grom“ želi da ostane neporažen na velikoj UFC sceni

► Ruski sportisti imaju rešenje – neka se zaori „Kaćuša“!

► Kadirov ugrožava primat UFC

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala