Problemi „kralja“ nisu nestali odlaskom Jovića – hrabri Baski šokirali Real

© AP Photo / JORGE GUERREROFudbaleri Atletik Bilbaa slave gol protiv Real Madrida
Fudbaleri Atletik Bilbaa slave gol protiv Real Madrida - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da se plasiraju u finale Superkupa, pošto su u polufinalu izgubili od Atletik Bilbaa – 2:1.

Kraljevski klub“ nalazi se u lošoj seriji rezultata, na prethodna četiri meča ima svega jednu pobedu, te je Bilbao iskoristio svoje šanse i naneo mu težak poraz.

Ranije u toku dana ozvaničeno je da će Luka Jović sezonu nastaviti na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta i čini se da je dobro što je mladi srpski napadač otišao iz nereda u Madridu.

Srpski fudbaler Luka Jović - Sputnik Srbija
Da li je Zidan lagao i kakva je budućnost Luke Jovića

Situacija u svlačionici u Realu očigledno nije najbolja, prethodnih nedelja dosta se spekuliše o odlasku kapitena Serhija Ramosa, malo ko može da se pohvali dobrom formom i dopustili su da ih izbaci 35-godišnji Raul Garsija.

Bivši reprezentativac Španije sa dva gola u prvom poluvremenu rešio je pitanje pobednika i Bilbao će u velikom finalu igrati protiv Barselone.

Madriđani su izgledali veoma loše na terenu, pogotovo Lukas Vaskes, a Zinedin Zidan je posle utakmice bio vidno frustriran.

„Prvo poluvreme je bilo teško. Postigli su dva gola iz dve šanse i to nam je teško palo. Nismo dobro čitali igru, oni su nas pritiskali i često smo gubili loptu, što generalno nije često slučaj“, rekao je Zidan.

Španska Marka u tekstu posle utakmice napisala je da će biti posledica posle ovog poraza, ali legendarni francuski fudbaler nije istog stava.

„Šta želite od nas? Da predamo sezonu? Nastavićemo sa radom“, rekao je Zidan na pitanje da li će biti konsekvenci.

Veliki problem za „kraljevski klub“ su izdanja Edena Azara koji je u klub došao leta 2019. i umesto da bude veliko pojačanje, Belgijanac za sada igra najlošiji fudbal u karijeri.

Protiv Bilbaa je pokazao znake života, nije odigrao toliko loše, ali jednostavno nije mogao do gola.

„Mora da bude strpljiv. Potrebni su mu golovi, ali u isto vreme svi moramo da se strpimo. Ne smemo da burno reagujemo, strpljenje je najvažnije“, dodao je Zidan.

Real Madrid se do kraja decembra nalazio u odličnoj formi, imali su šest uzastopnih pobeda, međutim, dueli protiv Elčea i Osasune, a potom sada i Bilbaa, bacaju senku na prethodno solidno urađen posao.

Španski velikan nalazi se i daleko od borbe za titulu pošto ima četiri boda manje od Atletiko Madrida, kao i dve utakmice više, te gradski rival ima šansu da sa dva trijumfa ode do 10 bodova prednosti.

Da li je Zidan lagao i kakva je budućnost Luke Jovića

Junajted je posle osam godina prvi u januaru, a to je znak da...

Za njih ne postoje granice i politika: Srpski fudbaleri se u Albaniji osećaju kao kod kuće

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala