Veljković za Sputnjik: Za Partizan sam čuo samo od drugova

© AFP 2023 / FABIAN BIMMERMiloš Veljković
Miloš Veljković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prethodnih dana u srpskim medijima prostrujala je informacija da Partizan priprema "bombu", i da želi na pozajmicu da dovede Miloša Veljkovića iz Verdera. Iskusni defanzivac, koji je karijeru počeo u Bazelu, kasnije je bio član Totenhema, a sada je neizostavan deo tima iz Bremena, odgovorio je za Sputnjik da li je bilo kontakta iz Humske.

"Očigledno da mediji znaju više nego ja. Nemam nikakav kontakt ni sa Partizanom, ni sa Crvenom zvezdom. Drugari su mi javili, pisali, da me traži Partizan. Eto, iskren da budem, to je sve što znam. Od njih sam saznao. Kontakta, nije bilo. Čuo sam da pominju i neku krizu u Verderu, ali ovde je stabilno. Sve je u najboljem redu", poručio je srpski reprezentativac za Sputnjik.

Veljković i Verder su proteklog vikenda remizirali sa Bajer Leverkuzenom , i to na gostujućem terenu (1:1), što potvrđuje da imaju kvalitet za bolji plasman od trenutne 13. pozicije na tabeli Bundeslige.

​"Leverkuzen je treći, imaju fantastičan tim, a eto uspeli smo da ostanemo neporaženi. Teška utakmica, imaju brze i kvalitetne napadače i igrače sredine terena. Odlično su otvorili sezonu, jedna jako dobra ekipa, tako da moramo da budem zadovoljni bodom, bez obzira na to što smo poveli".

Minulo kolo Bundeslige obeležile su dve senzacije - Bajern je u premijernom meču ima dva gola prednosti na gostovanju Borusiji Menhengladbah, da bi usledio potpuni preokret i poraz Bavaraca - 3:2, dok je Šalke našeg Matije Nastasića, zabeležio prvu pobedu u nemačkom prvenstvu još od 17. januara 2020. godine, posle čak 30 utakmica bez trijumfa.

Miloš Veljković - Sputnik Srbija
Veljković za Sputnjik: Verder ne gubi kad ja igram, sa Srbijom hoću na Mundijal

"Što se Bajerna tiče, moram da priznam da sam malo iznenađen. Međutim, ove sezone se u Bundesligi pokazalo da su favoriti dosta puta kiksnuli i da svako svakog može da pobedi. U tome je, između ostalog, draž takmičenja. A zbog Matije i pobede Šalkea mi je izuzetno drago. Nastasić je mnogo dobar igrač, a takav je i čovek. Redovno se čujemo, ispričamo se po 15-20 minuta, podelimo utiske. Šalke je zaslužio da opstane u ligi, imaju dobre igrače, pojačali su se sad u zimskom prelaznom roku, stigao je i novi trener. Kristijan Gros je s uspehom vodio Bazel, dok sam ja bio član mlađih kategorija, mimoišli smo se kasnije. U svakom slučaju odličan trener, koji zna šta radi", poručio je Miloš Veljković, koji će u nastavku sezone braniti boje tima iz Bremena, te od dolaska u Partizan nema ništa.

► Kragujevčanin je u Mađarskoj našao svoje mesto pod suncem – Srbija ga nije zvala /video/

► Sputnjik saznaje: Srbija je dala rok Piksiju

► „Ako Đurđeviću date priliku – ubiće vas!“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala