Zvezda na Kipru bez svog deteta, ali sa novim strancem

© Foto : FK Crvena zvezdaFudbaleri Crvene zvezde krenuli na pripreme
Fudbaleri Crvene zvezde krenuli na pripreme - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Kipar gde će odraditi sedmnodnevne pripreme kao pripremu za nastavak sezone.

Crveno-beli odradili su dva treninga u Beogradu i u ponedeljak otišli put Kipra, preneo je zvaničan sajt kluba.

Dejan Stanković, trener kluba iz Ljutice Bogdana, neće moći da računa na Aleksandra Kataija koji se oporavlja u Beogradu, dok je Veljko Simić izostavljen sa spiska, što znači da se na njega ne računa.

„Ostaće u Beogradu na daljem lečenju. Očekujemo da se priključi u februaru, a, što se datuma tiče, još uvek ne znamo. Moramo da vidimo sa doktorima, ali sam zadovoljan kako teče oporavak i svi smo optimisti“, rekao je o Kataiju trener crveno-belih Dejan Stanković.

Kada je reč o Simiću on je ove sezone odigrao svega 93 minuta u tri utakmice i velike su šanse da će napustiti stadion „Rajko Mitić“.

Fudbaleri Crvene zvezde pred početak priprema za prolećni deo sezone 2020/21 - Sputnik Srbija
Da li je Zvezda dorasla izazovu koji je pred njom?

Na spisku je nekoliko zanimljivih imena poput Ričarda Odade. Talentovani vezni fudbaler igra u Grafičaru, jedan je od boljih u timu i zasluženo je dobio poziv za Kipar.

„Od njega očekujemo mnogo. Ako niko ne ode i još jedan stranac dođe, onda imamo sedam stranaca, a na terenu (prema pravilima Superlige prim. aut.) mogu da igraju samo četvorica. Trebalo bi da bude više, da se poveća broj barem na pet“, rekao je Terzić.

Pored njega tu su još: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš  Petrović, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

U sastavu se nalazi i novopridošlica Aksel Bakajoko koji je ovih dana stigao iz Intera u Zvezdu.

Crveno-beli će na Kipru biti do 18. januara i odigraće jednu prijateljsku utakmicu. Potom sledi povratak u Beograd i odlazak u Tursku na drugi deo priprema gde će izabranici Dejana Stankovića odigrati četiri kontrolne utakmice.

Sezona Superlige Srbije nastavlja se šestog februara, a Zvezda će prvi meč odigrati protiv Novog Pazara.

Sedam dana kasnije očekuje ih duel sa Radničkim iz Niša, a onda 18. i 25. sledi ono što svi navijači priželjkuju – duel sa Milanom u nokaut fazi Lige Evrope.

Ronaldo ispisao istoriju i fascinirao nebeskim skokom /video/

Da li je Zvezda dorasla izazovu koji je pred njom?

Dušan Vlahović je nezaustavljiv! /foto/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala