Ukleti Luka – Zidan ga precrtao posle nove povrede

© AP Photo / Paul White Luka Jović
 Luka Jović  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Luka Jović, napadač Real Madrida, nalazi se na izlaznim vratima kluba nakon što je doživeo novu povredu na treningu.

Jović ove sezone ima velikih problema da ostane zdrav, odigrao je svega četiri utakmice, odnosno 149 minuta u LA Ligi i španski mediji pišu da ga je Zinedin Zidan precrtao.

Srpski napadač neće biti u sastavu za meč sa Osasunom (subota 21.00) jer je povredio mišić leve noge.

Jović će po ko zna koji put propustiti duel „kraljevskog kluba“, te španska Marka prenosi da je trener Reala dao zeleno svetlo da srpski fudbaler može da napusti „Santjago Bernabeu“.
Srpski reprezentativac Luka Jović u dresu Real Madrida - Sputnik Srbija
Superagent odvodi Jovića na Ostrvo?

Nije poznato koliko će bivši igrač Crvene zvezde odsustvovati, ali ovo je druga povreda u nekoliko nedelja, i kada se na to doda da je bio pozitivan na virus korona zbog čega je propustio nedelju dana, onda je jasno zašto je Zidanu prekipelo.

Naravno, ovo nije prvi put da Marka „tera“ Jovića iz Madrida, međutim, velika je šansa da su sada u pravu jer je od dolaska srpskog igrača u prestonicu Španije prošlo više od godinu i po dana.

Od tada Luka nikako nije uspeo da se nametne, više vremena proveo je na klupi i na listi povređenih igrača nego na terenu.

Jović je bio velika investicija Madriđana, doveli su ga za 60 miliona evra iz Ajntrahta iz Frankfurta, ali, ispostaviće se, da je to bila, nažalost, loša kupovina.

U svetu fudbala trenutno je u toku zimski prelazni rok i videćemo da li će srpski napadač konačno napustiti Real i sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Milan je bio najkonkretniji, u igru je ušao i Vulverhempton, a zainteresovani su još neki evropski klubovi. Transfer pijaca u Evropi traje do kraja januara.

Da li je ovo kraj Luke Jovića u Realu? Zidan ga ignorisao na rođendan

Superagent odvodi Jovića na Ostrvo?

Levandovski baš želi Zlatnu loptu – nezaustavljiv i u 2021. godini

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala