Superagent odvodi Jovića na Ostrvo?

© AFP 2023 / OSCAR DEL POZOSrpski reprezentativac Luka Jović u dresu Real Madrida
Srpski reprezentativac Luka Jović u dresu Real Madrida - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sudbina Luke Jovića u Real Madridu i dalje je neizvesna što pokušava da iskoristi stabilni premijerligaš – Vulverhempton.

Vulvsi su godinama unazad jedna od najzdravijih sredina za rad, samim tim su redovno u gornjem delu tabele i malo im treba da uhvate korak sa velikanima iz vrha.

Ove zime ekipa iz Vulverhemptona želi da pojača napad i u Luki Joviću vide potencijalno pojačanje.

Srpski napadač privukao je pažnju mnogih evropskih klubova, te uz Vulvse, među najkonkretnije spada Milan koji je već odradio prvu rundu razgovora sa Falijem Ramadanijem.

Međutim, daleko je to od gotovog posla i to baš hoće da iskoristi ekipa iz Engleske. Skaj Sport preneo je da su Vulvsi angažovali superagenta Žorža Mendeša kako bi dogovorili transfer sa Jovićem.

Mendeš ima veliki udeo u Vulverhemptonu, što se vidi i u politici kluba dovođenjem mnogih portugalskih fudbalera. Srpski napadač ne uklapa se u portugalsku priču, ali je igrao u Benfici gde je Mendeš takođe imao jak uticaj.

Trenutno u Vulvsima igra devet Portugaladža – Rui Patrisio, Roderik Miranda, Nelson Semedo, Ruben Neveš, Vitinja, Žao Mutinjo, Pedro Neto, Daniel Podens i Fabio Silva.

Jović dobro poznaje Meksikanca Raula Himenesa sa kojim je igrao u Benfici, što je isto plus za ekipu iz Premijer lige.

Srpski napadač iza sebe nema dobru sezonu, zbog povreda i korone nije odigrao mnogo utakmica i pitanje je koliko će dobiti šansi u nastavku takmičarske godine.

Jović je imao sjajan niz utakmica za reprezentaciju Srbije kada je postigao tri gola na dve utakmice. Posle toga je bio pozitivan na koronu, potom je imao i blažu povredu i tek se skoro vratio u tim Zinedina Zidana.

Ukoliko uskoro ne dobije pravu šansu, trebalo bi očekivati odlazak iz kluba, makar na pozajmicu. Joviću je potrebno da igra, da vrati samopouzdanje koje je imao u Ajntrahtu.

Žorž Mendeš je završavao mnoge velike poslove i Vulvsi se nadaju da bi mogao da im pomogne i u ovom. Narednih dana, nedelja, dobićemo rasplet oko situacije u kojoj se nalazi talentovani napadač.

„El Loko“ opravdao nadimak – govor od 40 minuta i udar na medije

Španac srpskog porekla na korak do fudbalske istorije

Da li je ovo kraj Luke Jovića u Realu? Zidan ga ignorisao na rođendan

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala