Zvezda se oglasila zbog publike na meču Evrolige /foto/

© Foto : KK Crvena zvezda mtsKK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda - Sputnik Srbija
Pratite nas
KK Crvena zvezda izdao je saopštenje zbog slika koje su se pojavile na društvenim mrežama na kojima se vidi pristustvo publike u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Crveno-beli u četvrtak su odigrali meč sa Fenerbahčeom, a na tribini iza kamere bilo je 183 osobe navode iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Velika prašina podigla se na društvenim mrežama pošto je Vlada Srbije zabranila prisustvo na sportskim događajima.

Ipak, dozvoljeno je da meč gledaju članovi kluba, pa su tako na tribini dvorane „Pionir“ bili članovi Skupštine kluba, Upravnog odbora...

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo vam u celosti i bez redakcijskih izmena:

„KK Crvena zvezda u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18. kola Evrolige sa Fenerbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi.

U tu brojku „gledalaca“ spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora ,članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ 8000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do „ispunjenosti“ kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim merama zaštite od Kovid-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura, i vršena je dezinfekcija ruku i nogu. Svi prisutni su posedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste „slučaj“ koga nema u nekakve političke svrhe, neka „kite“ svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi!“, piše u saopštenju.

Zvezdu srušio njen bivši igrač – desetinku pre kraja meča! /video/

Dončić uz osmeh ispratio Jokićevu magiju /video/

Američka „duboka država“ zloupotrebljava košarku – ponovo /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala