Čvrsta trenerska ruka ─ nema popusta ni za Filipa Đuričića

© AP Photo / CafaroFilip Đuričić
Filip Đuričić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Atalanta je rezultatom 5:1 pregazila Sasuolo u 15. kolu Serije A, s tim što u taboru gostujućeg tima krajnje neočekivano, čak ni na klupi, nije bilo Filipa Đuričića.

Mediji na Apeninima i u Srbiji su se pitali šta je razlog da "desetka" Sasuola, koja je preležala koronavirus još u novembru, ne bude u protokolu.

Odgovor je ekspresno stigao iz prve ruke, a dao ga je ko drugi, nego trener Roberto de Zerbi, poručivši da je srpski reprezentativac i organizator igre pomenutog tima, prekršio klupsku disciplinu pre meča sa Sampdorijom u prethodnom kolu, te da zbog toga plaća cenu.

Fudbal - Sputnik Srbija
Velikani srpskog fudbala u raljama dugova, prevara i politike
„Đuričić je imao pogrešan stav prema meni pre utakmice sa Sampdorijom u prošlom kolu. Trenirao je dobro posle svega što se dogodilo, ali je jedino bilo fer da ga izostavim. Pravila moraju da se poštuju. Filip je fudbaler kojeg sam najviše trenirao u karijeri, i ne samo da se izvinio, već je izrazio želju da bude uz tim. On je naš starter, deo prvog tima, ali kada napravi takvu grešku, trener mora da se umeša i da reaguje, kao što bi to uradio sa svojim sinom“, poručio je trener Sasuola.

I istrčali su zeleno-crni na teren u Bergamu bez jednog od najboljih fudbalera, primili čak pet golova, ali je De Zerbi ostao dosledan svojih pedagoških mera, pokazavši čvrstu ruku.

​Đuričić je ove sezone odigrao 11 utakmica u Seriji A za Sasuolo, postigao je tri gola i upisao asistenciju.

Momak koji je rođen u Obrenovcu je krajem prošle godine po treći put postao otac.

► Partizan navija za crveno-bele i svog ubojitog „šeprtlju“ /video/

► Mihajlović uči fudbalere Bolonje da imaju srpski mentalitet

► Da li u Srbiji stasava novi Dijego Simeone?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala