Novak pokazao ćerki proslavljenog košarkaša zašto je najbolji na svetu /video/

© AP Photo / Christophe EnaSrpski teniser Novak Đoković
Srpski teniser Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novak Đoković je i šesti put u karijeri završio godinu na prvom mestu na ATP rang-listi. Prvi reket sveta trenutno se nalazi u Srbiji na odmoru i iskoristio je priliku da ukrsti rekete s koleginicom Olgom Danilović.

Ćerka Predraga Saše Danilovića, proslavljenog košarkaša koji se nalazi na čelu Košarkaškog savez Srbije, sparingovala je sa Novakom Đokovićem i dobro ga je namučila, ali se isto tako uverila zbog čega je Nole svetski broj jedan i zbog čega sa njim teško izlaze na kraj i legende belog sporta poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Naime, u jednom dužem prebacivanju delovalo je da je Olga ta koja diktira tempo na terenu, izbacila je starijeg kolegu iza osnovne linije i stekao se utisak da će uspeti da poentira, ali je onda Đoković „sakrio udarac“, praktično je izveo magiju i udarcem kroz noge uspeo da pošalje lopticu u nebranjeni deo terena.

​To je iznenadilo, ujedno i nasmejalo harizmatičnu i simpatičnu 19-godišnju Olgu Danilović, dok je s druge strane mreže Đoković to i te kako znao da proslavi. Naravno, sve je to bilo u šaljivom i drugarskom tonu, što je i zabeležila kamera, a snimak je završio na društvenoj mreži.

Novak Đoković i Danil Medvedev - Sputnik Srbija
Srbija ima Đokovića, ali Rusija „ima“ Top 10

Podsetimo, Novak Đoković bi trebalo da učestvuje na prvom grend slem turniru u novoj sezoni, reč je naravno o Australijan openu od 8. do 21. februara, dok je Rodžer Federer otkazao učešće zbog operacije kolena, što je potvrdio njegov agent.

Britanijo, ko je, zapravo, „kovidiot“?

► Glava šampiona – Novak po pljusku trenirao na Divčibarama /video/

► Novak na meti i Hrvata – zbog „Dražine rakije“ /foto/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala