Politika je pobedila košarku – usred meča „srpskog kluba“ /foto/

© AP Photo / Olivier MatthysTrener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević
Trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Derbi kola italijanskog prvenstva između Virtusa iz Bolonje i Olimpije iz Milana prekinut je zbog uključenja u Parlament.

Virtus, za koji nastupaju Stefan Marković, Miloš Teodosić i Stefan Nikolić, a sa klupe ih predvodi Aleksandar Đorđević, dočekao je popularni Armani u 13. kolu Lege A.

Na kraju je pobedu odneo tim iz Milana rezultatom 73:68, ali završnicu gledaoci u Italiji nisu uspeli da isprate. A, bilo je zanimljivo.

Na oko tri minuta do kraja Vins Hanter je iskoristio asistenciju Teodosića i smanjio zaostatak na četiri poena (66:70), a onda...

Televizija „Rai duec, odnosno jedina koja je prenosila ovaj meč, prekinula je prenos kako bi se uključila u skupštinu italijanskog Parlamenta.

Meč je, istini za volju, nastavljen na „Rai sportu“, ali je određen broj gledalaca izrazio nezadovoljstvo jer na tom kanalu nije mogao da nastavi da gleda meč, ili nije znao gde je utakmica pomerena.

Detalj sa utakmice Igokea – Crvena zvezda - Sputnik Srbija
Debakl Zvezde na debiju Radonjića!

Što se tiče utakmice, Virtus je imao nekoliko prilika da se potpuno rezultatski priključi, ali su usledili promašaji Belinelija, Vimsa i Hantera.

Ovo je, ujedno, bio prvi poraz Đorđevićevih izabranika posle pet uzastopnih pobeda, odnosno od kada je mu „ukinut“ otkaz.

Teodosić je odigrao 27 minuta i upisao 12 poena (3/9 iz igre) i po šest skokova i asistencija, dok je Marković za 31 minut imao po šest poena i uhvaćenih lopti, te i pet asistencija.

Na drugoj strani dominirao je bivši as Crvene zvezde Kevin Panter sa 18 poena, a najbolje su ga pratili Zek Lidej i Šavon Šilds sa po 16.

Đorđevićev „otkaz“ i dalje nikome nije jasan

Partizan ostao bez plejmejkera

Trojka kao zicer – košarkaški revolucionar kao mašina /video/

Plasman obezedio SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala