Obradović o navijačima: Samo razmišljam o danu kada ćemo zajedno da pobeđujemo

© Foto : ABA/Crvena zvezda mtsSaša Obradović, Crvena zvezda
Saša Obradović, Crvena zvezda - Sputnik Srbija
Pratite nas
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, očekivano je bio zadovoljan posle pobede nad Valensijom u 15. kolu Evrolige.

Crveno-beli u dramatičnom finišu savladali su špansku ekipu 76:73

Trener Crvene zvezde rekao je da ne traži alibi, ali i da je činjenica da bi sve bilo lakše da su navijači na tribinama. 

„Ne treba alibi, znamo svi da bi ovo izgledalo totalno drugačije. Možda bi i neke sudijske odluke bile drugačije da imamo navijače. Verovatno bi i samopouzdanje bilo veće jer navijači kao šesti igrač donose tu energiju. Na kraju krajeva, došao sam i razmišljam samo o danu kada ću da budem tu i da zajedno pobeđujemo“.

Džordan Lojd, Crvena zvezda - Sputnik Srbija
Simultanka Džordana Lojda – Zvezda prekinula seriju poraza u Evroligi!

Obradović je posle utakmice kazao kako je pobeda nad Valensijom potvrda da ekipa raste. 

„Prvo i osnovno, igramo protiv najboljih mogućih. Valensija je u top tri napadačke ekipe. Rekao bih da smo imali i mnogo bolji napad u odnosu na prethodne mečeve u kojima smo takođe imali kontrolu igre. Potvrda toga je 20 asistencija, u lošijim mečevima pre imali smo jedva deset“, kazao je trener Zvezde i dodao:

„To je potvrda da imamo dobar rad, dobar fokus. Padovi su normalni, nikakav alibi ne tražim, ali na papiru imamo Aleksu, koji igra prvi put Evroligu, vidi se da doprinosi, a tu je i Kori Volden koji je prinudni plej. Mora da igra sve i bio bi daleko produktivniji na svojoj poziciji. To su neki razlozi gde se vuče strah kada dođe kraj utakmice. Sve smo u hodu morali da radimo, uz fizičku pripremu nekih igrača kao što je Džoni O'Brajant. On izgleda sve bolji bolje. Vidi se da rastemo“.

Šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana prokomentarisao je i dolazak Kina Koloma

„Kolom prolazi medicinske preglede, očekujemo i Hola uskoro. Kolom ima iskustvo, brojne utakmice i uzbudljive završnice. Ima ih i u rukama i u nogama. Takođe treba da vidimo u kakvom je stanju, ne možemo sve odmah da očekujemo, treba ga postepeno da uvodimo u sistem, a pošto je on pametan momak, mislim da će to biti nešto brže“.

► Simultanka Džordana Lojda – Zvezda prekinula seriju poraza u Evroligi!

► Velika NBA anketa: Jokić najbolji centar i kandidat za MVP

► Gudurić ponovo u Fenerbahčeu! /foto/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala