Srpski trener na udaru ruskih biznismena: „Treba mu dati otkaz, ne zna gde se nalazi“

© Sputnik / Aleksandr Vilьf / Uđi u bazu fotografijaMarko Nikolić
Marko Nikolić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Marko Nikolić, trener moskovske Lokomotive, ima podršku uprave kluba da nastavi sa radom, ali pritisak sa strane, čini se, postaje sve veći.

Srpski stručnjak je sa ruskim timom uspeo da se plasira u Ligu šampiona, ali ne i da ostane u evropskim takmičenjima za ovu sezonu.

Marko Nikolić - Sputnik Srbija
Protesti, predrasude, uvrede, srednji prst, ali – Rusija sada zna ko je Marko Nikolić

Uprkos tome, iz uprave su se čuli glasovi da je Nikolić opravdao očekivanja i da neće snositi posledice za rezultate zbog niza otežavajućih okolnosti sa kojima se susreo.

Ipak, u ruskoj javnosti stvari nisu tako jednostavne, a Nikolića je komentarisao ruski biznismen i bivši predsednik Spartaka i Himkija Andrej Červičenko.

„Ako me pitate, treba mu dati otkaz. Iskreno, ne vidim po čemu se Nikolić ističe. Odmah sam pitao po čemu je on bolji od Jurija Sjomina. Nisam dobio odgovor na to pitanje“, rekao je Červičenko.

Nikolić se našao u nezgodnoj situaciji jer je izgubio sa 5:0 od Krasnodara, što je prokomentarisao biznismen i bivši predsednik Lokomotive Nikolaj Naumov.

„Pretvaramo se u osrednju ekipu, nikakvu... Kriv je trener, krivo je rukovodstvo. Predvideo sam ovo. Nikolić ne zna gde se nalazi, govori da smo imali dobru statistiku. To je kao vic“, istakao je Naumov.

Lokomotiva se posle 18 kola ruske Premijer lige nalazi na sedmom mestu tabele sa 28 bodova, deset manje od vodećeg Zenita.

​► Da li posrnulom gigantu vredi da brani kontroverznog Albanca?

► Matić i Ivanović imaju svoj stav i Engleska to mora da poštuje

► Siniša Mihajlović je za manje od tri meseca stekao dugu listu (ne)prijatelja

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala