Crni dan u Srbiji: Ubistvo i samoubistvo, eksplozija, žena nađena u lokvi krvi, skok sa zgrade

© AFP 2023 / ANDREJ ISAKOVICPolicijska traka - ilustracija
Policijska traka - ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Crn dan osvanuo je u Srbiji. Nekoliko surovih zločina, nesreća, samoubistvo skokom sa grade, napad i eksplozija dogodilo se u prvom delu dana u našoj zemlji.

D. N. (62) pištoljem je ubio suprugu V. N. (57), a potom izvršio samoubistvo jutros nešto posle pet časova u beogradskoj opštini Voždovac, javili su beogradski mediji.

Muškarac je, prema nezvaničnim saznanjima, ženi pucao u grudi, a zatim sebi u glavu.

Devizna penzionerka I. R. (78) nađena je mrtva u lokvi krvi u spavaćoj sobi u kući gde je sama živela u selu Provo kod Vladimiraca.

Policija je odmah izašla na mesto zločina, a obdukcijom je utvrđeno da starica ima povrede glave, odnosno da je ubijena. U toku je potraga za ubicom ili ubicama.

Policija u Beogradu uhapsila je danas S.G.(43) i odredila mu zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu (49), saopštio je MUP.

On se tereti da je noćas, u stanu na teritoriji Palilule, rukama više puta udario nevenčanu suprugu po glavi i telu. Kako se navodi, ona je hospitalizovana sa teškim telesnim povredama.

Eksplodirao kotao u Požarevcu

U Požarevcu je jutros ekspodirao kotao za parno grejanje.  Nesreća se dogodila u porodičnoj kući u Krfskoj ulici.

Tom prilikom povređen je S. J. (61 koji je odmah prevezen u požarevačku bolnicu kako bi se utvrdio stepen povreda. Uviđaj i istraga su u toku, javlja Kurir.

Tramvaj vukao čoveka desetak metara

U udesu koji se dogodio u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu tramvaj je oborio stariju osobu.

Kako je preneo RTS, nezgoda se dogodila oko 8.30, prilikom izlaska starijeg muškarca iz tramvaja.

Torba putnika se zakačila za vrata prilikom izlaska iz vozila, muškarac nije pustio torbu, pa ga je tramvaj povukao i vukao oko desetak metara.

On je preminuo u Urgentnom centru.

Samoubistvo skokom sa zgrade

Ženska osoba V. M. (65) izvršila je samoubistvo na Paliluli u Beogradu. Kako javljaju beogradski mediji, žena se ubila skokom sa zgrade.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala