Zvezdan Terzić otkriva: Vidić mi je rekao kako želi da bude selektor

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaNemanja Vidić
Nemanja Vidić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, otkrio je da mu je Nemanja Vidić u jednom ranijem razgovoru rekao kako želi da bude selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Terzić je to rekao u vezi sa nedavnim otvorenim pismom Nemanje Vidića, kojim bivši igrač Mančester junajteda, Crvene zvezde, Intera i Spartaka iz Moskve žestoko kritikuje Fudbalski savez Srbije (FSS).

Nemanja Vidić - Sputnik Srbija
Vidić žestoko kritikovao Fudbalski savez: „Sram vas bilo!“

„Nemanja Vidić ima grandioznu karijeru i sigurno da zaslužuje funkciju i mesto u srpskom fudbalu. Da li u Crvenoj zvezdi ili FSS-u... Čitava generacija, plejada, kao što su Vidić, Stanković, Kolarov, Danko Lazović, Bane Ivanović, svi oni završavaju karijeru ili su završili i u skladu sa svojim željama treba da nađu mesto u srpskom fudbalu. Oni su potrebni srpskom fudbalu. Za njih treba da ima mesta, a na kojim funkcijama to treba da se vidi sa njima“, rekao je Terzić u Jutarnjem programu TV Prva i dodao:

„Sa Nemanjom sam razgovarao pre godinu i po dana, tada mi je rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor i siguran sam da će biti“.

Na pitanje voditelja da li Vidić želi nešto čim je poslao pismo FSS, Terzić kaže da ne može da govori u njegovo ime.

„Možda je imao potrebu da kaže šta mu se ne sviđa. To je legitimno, mada mislim da FSS ima svoje organe... Mi svi se bavimo javnim radom, javne smo ličnosti i svi smo podložni kritikama, i ja sam za kritiku, ali argumentovanu, a ne paušalnu“, zaključio je Terzić.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala