Terzić odgovorio Vidiću: Nemanju znam kao ispravnog momka, ali sada ne govori istinu

© Tanjug / ZORAN ZESTICZvezdan Terzić
Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, regovao je nakon izjave Nemanje Vidića, koji je, na Terzićeve reči kako bivši kapiten reprezentacije želi da postane selektor, rekao da se nikada ne bi poverio Terziću. Čelnik Crvene zvezde rekao je kako „Nemanju zna kao ispravnog momka, ali sada ne govori istinu“.

Proslavljeni srpski fudbaler oglasio se posle izjave Terzića da se čuo sa njim pre godinu i po dana i da je tada rekao da mu je želja da jednog dana bude selektor Srbije.

Nemanja Vidić - Sputnik Srbija
Vidić demantovao: Ne komuniciram sa Terzićem, on je poslednja osoba kojoj bih se poverio

„Poslednja osoba kojoj bih se ja poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić. Ja sa njim nemam komunikaciju“, kratak je bio Vidić

Ubrzo zatim Terzić je novinarima prosledio odgovor.

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti. Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova“, rekao je Terzić i dodao:

„Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao što su Dejan Stanković i on. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu“, saopštio je Terzić, prenosi B92.

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.

Nemanja Vidić - Sputnik Srbija
Zvezdan Terzić otkriva: Vidić mi je rekao kako želi da bude selektor

„Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajiću, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde“.

Na kraju je zaključio:

„Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FSS, i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar“.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala