Skandal u Arsenalu: Albanac odgurnuo saigrača da bi zaštitio Albanca iz protivničkog tima /video/

© Sputnik / Elena Rusko / Uđi u bazu fotografijaGranit Džaka pokazuje albanskog orla na utakmici Švajcarska-Srbija
Granit Džaka pokazuje albanskog orla na utakmici Švajcarska-Srbija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Granit Džaka, fudbaler albanskog porekla koji igra za engleski Arsenal, izazvao je incident na utakmici protiv Lidsa. On je odgurnuo svog saigrača kako bi stao u odbranu Albanca koji igra za protivnički tim.

Povod za incident nastao je kada je fudbaler Arsenala Pepe startovao nad igračem Lidsa Ezđanom Alioskim, Severnomakedoncem albanskog porekla.

Pepe je dobio crveni karton jer je navodno pokušao da udari glavom Alioskog, dok su se fudbaleri Arsenala bunili kako je Albanac sve odglumio.

​Međutim, incident nije završen isključenjem fudbalera Arsenala. Po završetku meča (1-1), škotski reprezentativac iz redova Arsenala Kijeran Tirni prišao je Alioskom da bi raspravio incident koji se dogodio.

​Kada je video da Tirni prilazi njegovom sunarodniku, Džaka ga je odgurnuo, iako igraju u istom timu, pišu engleski mediji.

Legenda Arsenala Martin Kion izneo je još jednu tezu o ovom incidentu. Kako je rekao, Tirni je verovatno prišao jer je video da se Džaka i Alioski zajedno smeju i šale, zbog čega se iznervirao, jer je njegov saigrač dobro raspoložen u društvu sa protivničkim igračem koji je izazvao incident.

Inače, Granit Džaka, švajcarski reprezentativac albanskog porekla, ostao je u pamćenju navijača u Srbiji kada je na meču protiv naše reprezentacije postignuti gol proslavljao simbolom albanskog orla.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala