Milačić: Pretnje Abazoviću su pretnje parlamentarnoj većini

© Foto : Sputnjiku ustupio Marko MilačićMarko Milačić
Marko Milačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da sumnje o ugroženosti lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića od strane jednog kriminalnog klana Prava Crna Gora doživljava ne samo kao pretnju Abazoviću, već čitavoj parlamentarnoj većini.

Milačić je u saopštenju naveo da su napadi na svakog člana nove vlasti udar na tri pobedničke koalicije koje su zajedničkim naporima izvojevale, kako je istakao, istorijsku pobedu.

„Pretnje i napadi na svakog člana nove vlasti udar su na sve nas, pa tako moramo doživeti i svaku sumnju koja za metu ima zajednički proces oslobađanja Crne Gore. Važno je da se vodimo parolom ‘svi za jednog — jedan za sve’, ako zaista iskreno želimo korenite promene“, rekao je Milačić.

Milačić je naveo da Prava Crna Gora poručuje svima koji žele da „nezakonito ugroze istorijsku pobedu ostvarenu 30. avgusta, bilo da su iz kriminalnih klanova ili odakle god, da protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore, te da će od 2. decembra svaki takav pokušaj biti u korenu sankcionisan“.

Podsetimo, izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić saopštio je ranije danas da raspolažu informacijama prema kojima jedan regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera koalicije „Crno na bijelo“ Dritana Abazovića.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala