Džatras za Sputnjik: Ovo je krađa usred bela dana — bande spremne za haos do instaliranja Bajdena

© Sputnik / Nikola BižićDžim Džatras
Džim Džatras - Sputnik Srbija
Pratite nas
Svedočimo krađi usred bela dana — sve se odvija po formuli da fali još nekoliko hiljada glasova i da svi oni dolaze iz urbanih centara putem pošte i da pripadaju demokratskom kandidatu. Samo još treba da izračunaju koliko im fali i gde da ih nađu, kaže povodom predsedničkih izbora u SAD politički analitičar iz Vašingtona Džim Džatras.

Izgleda da je Tramp pobedio, ali demokratske mašine u gradovima Pensilvanije, Mičigena, Viskonsina, Severne Karoline i Džordžije iz petnih žila se trude da „pronađu“ ili „proizvedu“ još glasova onih koji su glasali putem pošte, komentariše Džatras.

„Već vidimo da se bande pod kontrolom demokrata raspoređuju u gradove kako bi stvorili haos, ukoliko postoje izgledi da propadnu njihovi napori za krađu glasova“, navodi on.

Scenario koji Džatras, dugogodišnji diplomata sa iskustvom rada u Senatu i lobiranju, predviđa za Ameriku, odvija se u četiri koraka, a počinje dugotrajnom neizvesnošću oko izbornih rezultata.

„Zamislite Floridu iz 2000. E, sada se to događa u nekoliko država istovremeno. Rezultati se ne objavljuju nedeljama ili čak mesecima. ’Stručnjaci‘ su održavali ’ratne igre‘ na modelu izbora Tramp protiv Bajdena. Njihov nalaz je — pripremite se za nerede“, navodi on.

Sve počinje spornim ishodom izbora, kada Tramp u izbornoj noći objavljuje pobedu. Međutim, događa se „plava smena“ (termin nazvan po plavoj boji Demokratske stranke), odnosno Bajden pobeđuje, zahvaljujući glasovima onih glasača koji su ih poslali putem pošte, koji se pojavljuju danima ili nedeljama kasnije.

Sledeći korak, prema Džatrasovim rečima, jesu nasilni građanski protesti koje podstiču „odredi onih koje finansiraju korporativni i NVO establišment“.

„Na kraju dolazi do operacije promene režima u stilu obojene revolucije, koja može da kulminira vojnim pučem za uklanjanje Trampa i instaliranje Bajdena u Ovalnom kabinetu“, zaključuje Džatras.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala