Užas u Londonu: Ubio ženu i dete tokom karantinske svađe, pa živeo pored tela dve nedelje /video/

© AP Photo / Victoria JonesPolicajac i policijsko vozilo u Londonu
Policajac i policijsko vozilo u Londonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Užasan zločin dogodio se u Londonu: Kuha Radž Sitamparanatan (42) ubio je svoju suprugu i sina, a potom dve nedelje živeo u kući pored njihovih mrtvih tela.

Muškarac je izvršio samoubistvo kada je policija upala u njegov stan posle prijave da žena i dete nisu viđeni duže vremena. Prema navodima policije, Sitamparanatan se izbo nožem kada je policija ušla da ga uhapsi, pišu britanski mediji.

Tela Pume Kameršvari Sivaradž (36) i njihovog sina Kailaša Kuhe Radža (3) nađena su u stanu u Brentfordu u zapadnom Londonu. Takođe, ubijen je i njihov kućni ljubimac, crna pudlica.

Policija je došla u stan ove porodice, pošto su rođaci Pume Kameršvari prijavili kako se brinu za nju jer se nikome nije javljala i nije viđena još od 21. septembra.

Policajci su više puta dolazili do stana u Brentfordu, ali im niko nije otvarao, Posle razgovora sa komšijama, koji su takođe rekli da nisu videli ženu i dete, pokušali su na silu da uđu u stan, a sumnja se da se Kuha Radž tada izbo nožem.

Komšije su ispričale da se iz stana ove porodice, koja je poreklom iz Malezije, gde su se i venčali pre pet godina. često čula svađa, ali da su izgledali kao porodica za primer. Kako tvrde komšije, stvari su se pogoršale i svađe pojačale i učestale kada je počeo karantin zbog pandemije virusa korona. Onda je pre izvesnog vremena sve utihnulo.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala