Peskov: Putin obećao da će posetiti Seul nakon što se vakciniše protiv korone

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin zaista je obećao južnokorejskom lideru da će posetiti Seul nakon što se vakciniše protiv virusa korona, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
„Da, zaista, Putinu je ranije upućen poziv koji je juče njegov južnokorejski kolega ponovio. I Putin je potvrdio da definitivno namerava da iskoristi taj ljubazni poziv nakon što odluči da se vakciniše“, rekao je Peskov.

On je istakao da Putin razmišlja o vakcinaciji protiv korone, a istovremeno je obećao da će vest o vakcinaciji biti objavljena.

„Naravno, kada se radi o lideru države postoje posebne mere predostrožnosti. On je već sam rekao da razmišlja o vakcinaciji. Stoga hajde da sačekamo dok on ne donese takvu odluku“, predložio je Peskov.

Ranije je iz administracije južnokorejskog predsednika saopšteno da je Putin tokom telefonskog razgovora sa predsednikom Južne Koreje Mun Džae Inom povodom 30. godišnjice diplomatskih odnosa Rusije i Južne Koreje, izjavio da će posetiti Južnu Koreju nakon što primi vakcinu protiv virusa korona.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala