Šta se krije iza skandala tokom Novakovog intervjua

© AP Photo / Alfredo FalconeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mnogo zabune izazvala je informacija o navodnom skandalu koji se dogodio na „naprasno prekinutoj“ konferenciji Novaka Đokovića pre početka pariskog grend slema, kada je Novak govorio o temi „o kojoj niko ne priča“.

Organizatori su objasnili da je, zapravo, reč o posebnom intervjuu na koji je imao pravo francuski radio „Evropa 1“ u danu kada je održana i njegova opšta konferencija za medije, u subotu. Intervju je objavljen u ponedeljak, kada je pušten i video-zapis razgovora na sajtu ovog radija.

Đoković pričao o „nepoželjnim temama“, pa mu prekinuli intervju /video/

Novak je tu, odgovarajući na postavljena pitanja, dosta govorio o koroni, kao i mnogi igrači na svojim konferencijama, a istakao je i da bi voleo da postoji mogućnost drugog testa posle 24 sata, da bi se utvrdilo da li je prvi tačan. Isto to rekao je i na opštoj konferenciji za medije.

Razgovor se posle toga nastavio sledećim pitanjem o tome da li bi ovo mogla da bude njegova godina na Rolan Garosu. Posle toga jeste usledio prekid, ali iz razloga koji se redovno dešavaju i nisu uopšte neuobičajeni, istakli su u Parizu.

Novinar je imao pravo na tri pitanja – objasnili su za "Novosti" na Rolan Garosu.

Pa kad su postavljena tri pitanja, intervju je samim tim bio završen i nije bilo ni vremena ni mesta za nastavak priče i postavljanje četvrtog.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala