Đoković pričao o „nepoželjnim temama“, pa mu prekinuli intervju /video/

Pratite nas
Novak Đoković se našao u nezgodnoj poziciji tokom jednog obraćanja medijima na Rolan Garosu. Đoković je ponovo govorio o problemima sa testiranjem na korona virus na turniru, nakon čega je intervju prekinut.

Srpski teniser je prethodno kritikovao organizatore jer su diskvalifikovali igrače kao što su Damir Džumhur i Fernando Verdasko.

„U pitanju su stvari na koje ne mogu da utičem. Mogu samo da probam da igram dobro, da ću biti negativan na testu, a ako ne bude negativan... Šta ću, treba prihvatiti to. Stvarno je tužno što su neki igrači baš tako diskvalifikovani. Sve je malo zbunjujuće za nas. Nije lako ni za same organizatore da izađu na kraj sa tolikom količinom testiranja, a mnogo je dokaza da je bilo lažno pozitivnih rezultata, ne samo u tenisu, nego inače“, rekao je Đoković.

Usledilo je i jedno pitanje koje je novinar počeo sa „Komplikovano je...“, ali je moderator razgovora „uleteo“ i prekinuo ga usred rečenice.

„Hvala momci, hvala ti Novače. Završili smo“, oglasio se moderator.

Novaka je to iznenadilo.

„Izvini, brate... Bilo je lepo pričati sa tobom“, kratko je prokomentarisao Đoković i napustio salu.

Konstatovano je u jednom trenutku i da bi ovaj Rolan Garos mogao da bude Novakov.

„Znate, u mojoj zemlji se kaže 'Iz vaših usta u Božje uši'! Nadam se da će to što ste rekli - da se i ostvari, da ću moći da osvojim titulu. Želim to, veoma sam motivisan. Sanjao sam toliko dugo titulu na Rolan Garosu, gubio tri finala pre osvajanja trofeja 2016, što mi je bio jedan od najlepših trenutaka u karijeri. Nadam se da će to možda biti i ove godine. Videćemo“, dodao je Đoković.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala