Vovan i Leksus ostaju bez priznanja „Jutjuba“, Vovan: Sasvim moguće da su razlozi politički

© Sputnik / Evgeniй Odinokov / Uđi u bazu fotografijaŠaljivdžije Leksus (Aleksej Kuznjecov) i Vovan (Vladimir Kuznjecov)
Šaljivdžije Leksus (Aleksej Kuznjecov) i Vovan (Vladimir Kuznjecov)  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski prankeri Vovan i Leksus (Vladimir Kuznjecov i Aleksej Stoljarov) prešli su magičnu granicu od 100.000 pratilaca kanala na „Jutjubu“, ali će ostati uskraćeni za nagradu „srebrni taster“ koja se dodeljuje u takvim slučajevima. Kuznjecov smatra da su razlozi političke prirode.

„Ako neko na ‘Jutjubu’ sakupi 100.000 pratilaca iz sedišta kompanije u Americi mu se šalje nagrada ‘srebrni taster’. Ona se dodeljuje svom blogerima koji imaju toliko pratilaca. Mi ih imamo odavno, poslali smo molbu za nagradu. Više od mesec dana su razmatrali naše pismo i tek sada su poslali obaveštenje da nam neće dodeliti to priznanje“, kaže Vovan.

Kako je dodao, iz sedišta „Jutjuba“ su poručili da ništa konkretnije ne mogu da kažu ali da im „taster“ neće dodeliti.

Ruski pranker ističe da njihov kanal poštuje sva pravila „Jutjuba“: kanal je aktivan, nema problema sa autorskim pravima i nema materijala koji nisu u skladu sa pravilima.

„Tako da je sasvim moguće da su motivi ‘Jutjuba’ upravo politički. Oni su, očigledno, otišli na naš kanal i videli da tamo ima dosta prankova sa američkim političarima, to ih je uvredilo i odlučili su da nas liše nagrade koja nam pripada“, uveren je on, prenosi RIA Novosti.

Pročitajte još:

 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala